Çakallarla Dans 2 nerede çekildi, Çakallarla Dans 2 filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Başrollerinde Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın’ın oynadığı Çakallarla Dans 2 filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Çakallarla Dans 2 filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik.

Başrollerinde Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin’in oynadığı Çakallarla Dans 2 filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Çakallarla Dans 2 filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki Çakallarla Dans 2 filmi konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?

Çakallarla Dans 2 Filmi nerede çekildi?

Senaryosunu Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker'in yazdığı, yönetmenliğini Murat Şeker'in üstlendiği sinema filminin çekimleri İstanbul'un çeşitli semtlerinde gerçekleşti.

Çakallarla Dans 2 konusu

İlk filmde çakallık üzerine çakallık yapan kahramanlarımız başlarını dertten kurtaramamış ve nihayetinde hapse girmişlerdir. Mahallelerinden ve futboldan uzak kaldıkları hapishanede günler zor günler geçmektedir. Fakat onlara arka çıkan Tayyar abileri vardır.

Bir gün bir mucize olur ve suçlular üzerinde yapılacak tıbbi bir deney için kobay arandığı haberi gelir. İşin ucunda şartlı tahliye olduğunu duyan Kayınço Gökhan, Köfte Necmi, Muhasabeci Servet ve Del piyero Hikmet deney haplarını yutup kobay olmaya karar verirler. Dışarı çıkınca artık çakallık yapmayacaklarına dair de birbirlerine söz verirler. Zaten asıl mesele çakal olmak değil, çakallarla dans edebilmektir!

Çakallarla Dans 2 oyuncuları

Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin, Hande Katipoğlu, Tim Seyfi, Ceyhun Yılmaz, Derya Şensoy

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.