Çamardı Kocapınar Köyü

Çamardı Kocapınar Köyü

Kocapınar Köyü haberleri, Çamardı Kocapınar köyü güncel son dakika gelişmeleri, Kocapınar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Niğde Köyleri Arasında yer alan Kocapınar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çamardı Kocapınar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kocapınar köyü son dakika gelişmeleri, Kocapınar köyüne özgü yemekler, Çamardı Kocapınar köyünün tarihi, Kocapınar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kocapınar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kocapınar, Niğde'nin Çamardı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz iç anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kocapınar Köyü Resimleri ve Kocapınar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Çamardı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Çamardı Niğde Arası Kaç Km? Çamardı Hava Durumu? Niğde Köyleri ve Çamardı Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Niğdeli iseniz Niğde Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Niğdeli Ünlüler arasında Çamardı Kocapınar Köyünde doğan biri var mı? Çamardı Doğumlu Ünlüler Kimler?

Kocapınar, Niğde'nin Çamardı ilçesine bağlı bir köydür. Niğde'ye 47 km, Çamardı'ya 27 km uzaktadır.

Nüfus
2004 sayımı: 417
2007 sayımı: 315

Köyün okuma yazma oranı çok yükseklerdedir. 

Köylünün temel geçim kaynağı tarım ve hayvancılık olmasına rağmen gözle görünür bir ilerleme sağlamanamamıştır. Normalde köylünün temel geçim kaynaklarından olmasına rağmen küçükbaş hayvancılık bitme noktasına gelmiştir. Çoban bulamama ve maddi sıkıntılardan dolayı köyde koyun kalmamıştır. Köyde 2 kahvehane, 2 bakkal vardır ve köy halkına hizmet etmektedirler. Ayrıca cami, sağlık evi ve okul faal olarak köy halkına ve çevre köylere hizmet vermektedir. Bir adette cenaze yıkama aracı bulunmaktadır. Köyde su, kanalizasyon, elektrik ve telefon bağlantısı ile ADSL bağlantısı bulunmaktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.