Camdaki Kız 68. Bölüm Fragmanı

Camdaki Kız 68.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü olan 68.Bölümünde neler olacak? Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü olan 68. Bölümünü perşembe akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Sedat'la yaşadığı tartışma sonrasında konaktan gitmeye kalkan Nalan, Muzo'nun isteğini kırmaz ve son bir kez konuşmayı kabul eder. Nalan içinde tüm biriktirdiklerini, evliliklerinde mutsuz olduğunu Sedat’la paylaşınca kıyamet kopar. Tartışmaları Muzo’nun sayesinde daha da çok büyümez ama Nalan’ın kafasını netleştirir. Muzo artık Nalan'ı ikna edemeyecektir. 

Sedat'la tartışıp evliliğini bitirmeye karar veren Nalan, konaktan ayrılmaya karar verir. Hayri'ye tekrar kapıları açan Nalan'ın tüm hayalleri için gerekli adımları atması artık kaçınılmazdır. Nalan, yeni planlarını ilk kez Hayri'yle paylaşır. 

Hayri ve Nalan'ın birbirlerinden çok farklı olduğunu ve Nalan'ın Hayri için bir amaç olduğunu düşünen Muzo, Billur'a önemli tespitlerde bulunur. Billur, Muzo'dan duydukları karşısında Nalan için bir kez daha üzülür. Peki Muzo, tespitlerinde haklı mı?

Sedat’ın otelde sekreteriyle kaçamak yaparken konakta koas büyür. Selen, Muzo ve Levent, Sedat'ın peşine düşer. Bu sırada Nalan'ın konağa gelmesi Sedat'ın yaptığı kaçamağı öğrenmesine neden olur. Nalan, böylece Sedat'ın nerede olduğunu öğrenmiş olur ve takibe başlar. 

Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü olan 68.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Camdaki Kız Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Camdaki Kız dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamları 20:00 de Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.