Çamlıhemşin Şenköy Köyü

Çamlıhemşin Şenköy Köyü

Şenköy Köyü haberleri, Çamlıhemşin Şenköy köyü güncel son dakika gelişmeleri, Şenköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf , Rize Köyleri Arasında yer alan Şenköy Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Çamlıhemşin Şenköy köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Şenköy köyü son dakika gelişmeleri, Şenköy köyüne özgü yemekler, Çamlıhemşin Şenköy köyünün tarihi, Şenköy köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Şenköy köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Şenköy, Rize ilinin Çamlıhemşin ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Şenköy Köyü Resimleri ve Şenköy köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Çamlıhemşin Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Çamlıhemşin Rize Arası Kaç Km? Çamlıhemşin Hava Durumu? Rize Köyleri ve Çamlıhemşin Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Rizeli iseniz Rize Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Rizeli Ünlüler arasında Çamlıhemşin Şenköy Köyünde doğan biri var mı? Çamlıhemşin Doğumlu Ünlüler Kimler?

Şenköy, Rize ilinin Çamlıhemşin ilçesine bağlı bir köydür.Köyün eski ismi "Amokta"dır. Köklü bir geçmişe sahip olan köy, Zilkale'ye çok yakındır.
Rize iline 73 km, Çamlıhemşin ilçesine 8 km uzaklıktadır.Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.
Şenköy'ün devamlı nüfusu 9'u geçmemektedir. Şehir yaşamıyla birlikte nüfusu iyice azalmıştır. Hane sayısı yakınındaki köylere göre küçüktür.
Köyde ilköğretim okulu vardır fakat faaliyette değildir. Köyün içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol şose olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.