Canevim 2. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle ATV

Canevim 2. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle ATV

Canevim 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Canevim dizisinin yeni bölümü olan 2. Bölümünde neler olacak? Canevim dizisinin 2. Bölümünü pazartesi akşam 20:00 de ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Canevim dizisinin yeni bölümü olan 2. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Canevim, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan Canevim dizisi 2. Bölüm yeni fragman izle…

canevim-2-bolum-fragmani

Canevim 2.Bölüm İzle

apımcılığını Koliba Film Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Adnan Güler'in üstlendiği dizi, hayatın tüm sıkıntılarına bir arada göğüs geren, birbirlerine sımsıkı bağlarla kenetlenmiş bir ailenin çevresinde gelişen olayları anlatıyor.

Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik'in başrollerini paylaştığı Canevim'de Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı rol alıyor. Senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura'nın kaleme aldığı dizi, yediden yetmişe herkesi içine alacak güçlü senaryosu ve usta oyuncu kadrosuyla atv izleyicilerinin gönüllerinde taht kuracak.

Canevim dizisinin yeni bölümü olan, 2. Bölümünü HD ve tek parça olarak Atv’den izleyebilirsiniz. Canevim Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Canevim dizisi yeni bölümleriyle pazartesi akşamı Atv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.