Canevim 5. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle ATV

Canevim 5. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle ATV

Canevim 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Canevim dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünde neler olacak? Canevim dizisinin 5. Bölümünü pazartesi akşam 20:00 de ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Canevim dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Canevim, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan Canevim dizisi 5. Bölüm yeni fragman izle…

canevim-5-bolum-fragmani

Canevim 5.Bölüm İzle

"Karnımda Ömer'in bebeğini taşıyorum!"

Ömer'in telefonundan gelen veda mesajı Ceylan'ı perişan eder. Ömer'e bir türlü ulaşamaz. Ceylan, sevdiği adamın peşine düşerken, Taylan adım adım hedefine ilerlemenin keyfini sürer. Ömer ise içinde bulunduğu zorlu durumdan kurtulmaya ve Ceylan'a ulaşmaya çalışmaktadır.

Öte yandan Elvan'ın, Şevki'nin dükkanını yıkıp dökmesi aileyi yeni bir borç yükünün altına sokmuştur. Aile maddi sıkıntılarla boğuşurken, Ayşe'yle ilgili ortaya çıkan yeni bir durum hem hepsini çok üzer hem de Elvan ve Ayşe ilişkisine yeni bir duygusal boyut katar. Müjgan ise Ayşe'nin ablasının kızı olduğunu yeni öğrenmiştir. Bu olayın iç yüzünü anlamak için sorular sormaya başlar.

Canevim dizisinin yeni bölümü olan, 5. Bölümünü HD ve tek parça olarak Atv’den izleyebilirsiniz. Canevim Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Canevim dizisi yeni bölümleriyle pazartesi akşamı Atv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.