Çatalca Gümüşpınar Köyü

Çatalca Gümüşpınar Köyü

Gümüşpınar köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Gümüşpınar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, İstanbul köyleri arasında yer alan Gümüşpınar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Gümüşpınar  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Gümüşpınar  köyü son dakika gelişmeleri, Gümüşpınar   köyüne özgü yemekler, Çatalca Gümüşpınar   köyünün tarihi, Gümüşpınar   köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Gümüşpınar   köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Gümüşpınar, İstanbul ilinin Çatalca ilçesine bağlı bir mahalledir. Mahallenin adının nereden geldiği hakkında şöyle bir bilgi vardır mahallenin yakınlarındaki bir ırmaktan geldiği bilinmektedir. 1886 tarihli Bulgaristan (Opaka, Razgrad civari) muhacirlerince kuruldu. Gümüşpınar mahallesi, İstanbul iline 75, Çatalca ilçesine 30 km mesafededir. Etrafı orman ile kaplı küçük ve şirin, ulaşımı kolay, yeterli imkânları bulunan bir mahalledir. 

Gümüşpınar, İstanbul ilinin Çatalca ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Gümüşpınar köyü resimleri ve Gümüşpınar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

İstanbul Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Gümüşpınar İstanbul Arası Kaç Km? İstanbul Hava Durumu? İstanbul Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve İstanbullu iseniz İstanbul doğumlu ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. İstanbullu Ünlüler arasında Gümüşpınar Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.