Çatı Katı Aşk 2.Bölüm Fragmanı

Çatı Katı Aşk 2.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Çatı Katı Aşk dizisinin yeni bölümü olan 2.Bölümünde neler olacak? Çatı Katı Aşk dizisinin yeni bölümü olan 2.Bölümünü perşembe akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Çatı Katı Aşk dizisinin yeni bölümü olan 2.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Çatı Katı Aşk yeni bölümleriyle perşembe akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Kanal D'de yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisi 2.Bölüm yeni fragman izle…

Zaten kıt kanaat geçinen Yılmaz Ailesi’nin ekonomik durumu daha da kötüye gitmeden çatı katına hemen yeni bir kiracı bulunması gerekmektedir ama iki kuralları vardır. Çatı katı bekara ve öğrenciye asla kiralanmayacak!

Kendine yeni bir hayat kurmak isteyen Ateş’le, ailesine destek olmak isteyen Yasemin’in yolları Yılmaz ailesinin çatı katı ilanını görmesiyle kesişir. Aynı anda çatı katına talip olmuşlardır ancak Yılmaz ailesinin koyduğu kural yüzünden ne Yasemin ne de Ateş evin yeni kiracısı olabilir. İlk denemeleri başarısızlıkla sonuçlanınca İstanbul da bulunabilecek en uygun daireyi kaçırmak istemeyen ikili madem kural bize uymuyor öyleyse biz kurala uyarız düşüncesiyle bir ortaklık yapmaya karar verir. Yapılan ortaklık sonucu Yılmaz ailesi yeni kiracılarına kavuşurken iki kader ortağı çıktıkları bu yolculukta Ayşen ve Demir’in de hayatını değiştirecek bir karar verdiklerinden habersizdir.

Çatı Katı Aşk dizisinin yeni bölümü olan 1.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Çatı Katı Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Çatı Katı Aşk dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamları 20:00 de Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.