Çatı Katı Aşk 4.Bölüm Fragmanı

Çatı Katı Aşk 4.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Çatı Katı Aşk dizisinin yeni bölümü olan 4.Bölümünde neler olacak? Çatı Katı Aşk dizisinin yeni bölümü olan 4.Bölümünü perşembe akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Ateş ve Yasemin, Perihan ile Gülriz’in hazırladıkları sürpriz düğün organizasyonun şaşkınlığını yaşarlarken, ikinci bir şok dalgası şaşkınlıklarını ikiye katlıyor!

Perihan, Yasemin’in neden düğün yapamadıklarını anlatması üzerine çok üzülür. Bu yüzden Yılmaz Ailesi bir karar verir. Onlara bir düğün yapacaklardır. Ateş ve Yasemin bu olayı atlatabilmek için ellerinden geleni yaparlar. Sonuca vararak düğünü erteleyip, yerine aile arasında olacak bir yemekle kapatmayı kurtarırlar. Bu yemek sonrasında Ateş’in halası Gülriz, onları düğünsüz bırakmamak için Perihan ile gizlice organizasyon yapar. Gülriz, organizasyon şirketi ile anlaşarak mahallede sokak düğünü için gerekli olan işleri bitirir. Perihan da konuklar için yiyecek-içecek işini çözer. Geriye tek kalan durum ise, Ateş ile Yasemin’i düğüne getirmektir. Kurulan bu kumpası çözemeyen ikili bir anda kendilerini düğün meydanında bulurlar. Bu sırada eğlence tam gaz ilerlerken ortalığı yırtan bir ses duyulur.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar