Çatı Katı Aşk 5.Bölüm Fragmanı

Çatı Katı Aşk 5.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Çatı Katı Aşk dizisinin yeni bölümü olan 5.Bölümünde neler olacak? Çatı Katı Aşk dizisinin yeni bölümü olan 5.Bölümünü perşembe akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Çatı Katı Aşk dizisinin yeni bölümü olan 5.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Çatı Katı Aşk yeni bölümleriyle perşembe akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Kanal D'de yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisi 5.Bölüm yeni fragman izle…

Yasemin ve Ateş’in itirafını duyan Ayşen, tüm gerçeği ailesine anlatacak iken Asaf’ın düğüne gelmesi herkeste bomba etkisi yaratır. Ateş babasına meydan okurken Asaf’ın da oğlundan geri kalmaya niyeti yoktur. Asaf güç gösterisine devam ederken Celal’in araya girmesiyle iki aile arasındaki tansiyon iyice yükselir.

Yaşananlardan sonra Asaf mutlu aile tablosunu yok etmek için ant içerken Celal, Ateş ve Yasemin hakkında ciddi bir karar alır. Celal’in aldığı karar sonrası bundan sonra Yılmaz ailesi Ateş ve Yasemin’i sadece kiracıları olarak görecek ailevi meselelerin içerisinde katmayacaklardır.

Çatı Katı Aşk dizisinin yeni bölümü olan 5.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Çatı Katı Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Çatı Katı Aşk dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamları 20:00 de Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.