Cennetin Gözyaşları 10.Bölüm Fragmanı 26 Kasım

Cennetin Gözyaşları 10.Bölüm Fragmanı 26 Kasım

Cennetin Gözyaşları 10.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Cennetin Gözyaşları dizisinin yeni bölümü olan 10.Bölüm pazar Akşamı Atv ekranlarında sizlerle olacak. İyi seyirler..

Cennetin Gözyaşları dizisinin yeni bölümü olan 10. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Cennetin Gözyaşları, yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan Cennetin Gözyaşları dizisi 10. Bölüm yeni fragman izle…

Cennetin Gözyaşları fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Cennetin Gözyaşları dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

ATV dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan cennetin gözyaşları dizisi pazar akşamları saat 20:00 de.

Cennetin Gözyaşları Konusu açısından hayli ilginç bir dizi. "Hiç kimse kaderinden kaçamaz" sloganıyla ekranlara giriş yaptı.

cennetin-gozyaslari-10-bolum-fragmani

Annesi tarafından bebekken terk edilmiş Cennet (Almila Ada), babaannesi Mukaddes'le (Güler Ökten) beraber yoksul mahallede yaşamaktadır.

Mimarlık fakültesinden birincilikle mezun olacağı gün, yakışıklı ve başarılı patronu Selim'le (Berk Atan) yolları kesişir. SR Mimarlığın ortaklarından Soyer ailesinin biricik kızı Melisa (Zehra Yılmaz), Cennet'in fakülteden arkadaşıdır.

Ve Selim'le çocukluktan beri arkadaştır. Ancak Melisa için Selim arkadaştan ötedir. Cennet, mezuniyet töreninde Selim'i Melisa'nın yanında görünce şok olur.

Melisa'nın başarılı iş kadını olan annesi Arzu (Esra Ronabar), Cennet'e şirketlerinde iş teklif eder. Selim, ilk görüşte etkilendiği Cennet'in şirketlerinde işe başlayacak olmasından son derece memnundur.

Ancak Arzu, kendi elleriyle hayatına soktuğu Cennet'le beraber, sırlarla dolu geçmişinin de geldiğinden habersizdir.

Bazı bağlar hiç kopmaz. Anne ile çocuk gibi, gerçek aşklar gibi, samimi dostluklar gibi. Cennet'in Gözyaşları bu hiç kopmayan bağların samimi hikayesi. Hiç kopmayıp ancak kördüğüm haline gelen bağların...

Cennetin Gözyaşları 9.Bölüm Özeti

"Cennet, Selim'in Ali olduğunu öğrendi!"

Cennet, Selim'in Ali olduğunu öğrenmiş ve bu gerçeği Selim ile paylaşıp paylaşmama arasında sıkışıp kalmıştır. Selim her şeyden habersiz Cennet ile ilişkilerini ilerleteceğini düşünüyordur.

Cennet ile baş başa zaman geçirmek için gittikleri romantik bir ortamda hiç beklemediği bir şey olur. Cennet, Selim'i terk eder... Terk etmekle de kalmaz, artık buralardan gitmeye karar vermiştir.

Arzu için bu bulunmaz bir fırsattır. Cennet hayatlarından çıkıyordur sonunda. Ama hiç ummadıkları bir şey olur. Cennet'in annesi bildiği kadın Cennet'e gerçekleri söyleyecektir.

Hem de bütün ailenin içinde... Arzu artık yolun sonuna gelindiğinin farkındadır. Dönüşü olmayan bir yola giriliyordur.

Cennetin Gözyaşları 8.Bölüm Özeti

Cennet'le yüzleşme

Cennet, Ali'ye ait ipuçlarını bulmuştur ama emin değildir. İçinde kocaman bir umut 'ya Selim Ali'yse?'... Bu bilinmezlik içinde boğuşurken bir de Melisa'nın intiharı yüzünden suçlanıyordur.

Arzu bu defa taktik değiştirmiş, Cennet'i zaafı üzerinden vuracaktır. Selim ise her şeyden habersizdir. Melisa'nın gerçekten kendisini öldürmeye kalktığına inandığı için Melisa'nın yanındadır sürekli.

Bu durumu çok iyi değerlendiriyordur Melisa. Selim, Melisa ile daha çok vakit geçirmeye başlamıştır ve Cennet'i üzdüğünün farkındadır.

Cennet, Ali'nin eşyalarının neden Selimlerin evinde olduğunu araştırıyordur ve cevabı ona Nilgün verir. Cennet, Selim'in Ali olduğunu öğrenmiştir. Şimdi her şeyi Selim'e anlatması lazımdır ama onu daha büyük bir sürpriz bekliyordur.

Cennetin Gözyaşları dizisinin yeni bölümü olan, 10.Bölümünü HD ve tek parça olarak Atv’den izleyebilirsiniz. Cennetin Gözyaşları Son Bölüm Full HD Tek Part İzleCennetin Gözyaşları dizisi yeni bölümleriyle pazar akşamı Atv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.