Cennetin Gözyaşları 12. Bölüm Fragmanı İzle 10 Aralık

Cennetin Gözyaşları 12. Bölüm Fragmanı İzle 10 Aralık

Cennetin Gözyaşları dizisinin yeni bölümü olan 12. Bölüm pazar Akşamı Atv ekranlarında sizlerle olacak. İyi seyirler..

Cennetin Gözyaşları dizisinin yeni bölümü olan 12. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Cennetin Gözyaşları, yeni bölümleriyle pa

Cennetin Gözyaşları fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Cennetin Gözyaşları dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

ATV dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan cennetin gözyaşları dizisi pazar akşamları saat 20:00 de.

Cennetin Gözyaşları Konusu açısından hayli ilginç bir dizi. "Hiç kimse kaderinden kaçamaz" sloganıyla ekranlara giriş yaptı.

cennetin-gozyaslari-12-bolum-fragmani

Annesi tarafından bebekken terk edilmiş Cennet (Almila Ada), babaannesi Mukaddes'le (Güler Ökten) beraber yoksul mahallede yaşamaktadır.

Mimarlık fakültesinden birincilikle mezun olacağı gün, yakışıklı ve başarılı patronu Selim'le (Berk Atan) yolları kesişir. SR Mimarlığın ortaklarından Soyer ailesinin biricik kızı Melisa (Zehra Yılmaz), Cennet'in fakülteden arkadaşıdır.

Ve Selim'le çocukluktan beri arkadaştır. Ancak Melisa için Selim arkadaştan ötedir. Cennet, mezuniyet töreninde Selim'i Melisa'nın yanında görünce şok olur.

Melisa'nın başarılı iş kadını olan annesi Arzu (Esra Ronabar), Cennet'e şirketlerinde iş teklif eder. Selim, ilk görüşte etkilendiği Cennet'in şirketlerinde işe başlayacak olmasından son derece memnundur.

Ancak Arzu, kendi elleriyle hayatına soktuğu Cennet'le beraber, sırlarla dolu geçmişinin de geldiğinden habersizdir.

Bazı bağlar hiç kopmaz. Anne ile çocuk gibi, gerçek aşklar gibi, samimi dostluklar gibi. Cennet'in Gözyaşları bu hiç kopmayan bağların samimi hikayesi. Hiç kopmayıp ancak kördüğüm haline gelen bağların...

Cennetin Gözyaşları 11.Bölüm Özeti

"Cennet ölebilirdi!"

Arzu ve Cengiz, Rıza'nın ölümünden kendilerinin suçlanacağını düşündüğü için dönüşü olmayan bir hataya bulaşırlar. Cesedi ortadan kaldıracaklardır.

Ne var ki Soyer Ailesi de Rıza'yı arıyordur. En son görüldüğü yerde arama çalışmaları sürerken Cennet ve Selim de kendi sıkıntılarıyla uğraşıyorlardır.

Selim, Nilgün'ün Cennet'i kaçırtıp, öldürmeye çalıştığını öğrenmiştir artık. Ailesini affetmeye niyeti yoktur Selim'in. Şu anda da tek destekçisi Cennet'tir.

Ama Rıza'nın kaybolduğu haberi onlara da ulaşır. Herkes Rıza'yı aramaya başlar. Hiçbir sır gömüldüğü yerde çok fazla kalmayacaktır…

Cennetin Gözyaşları 10.Bölüm Özeti

"Gerçeği söylemenin zamanı geldi!"

Cennet öz annesinin kendisine oynadığı oyunu öğrenmiştir. Annesinin kim olduğunu öğrenmeden hiçbir yere gitmeyecektir. Annesini ararken ona Selim de yardım eder.

Selim'in iyiliği için onu terk etmiştir Cennet ama bunun aslında ne kadar yanlış olduğunun farkına varır. Yıllar sonra kavuştuğu Ali'dir Selim ve ona arkasını dönmeyecektir.

Selim gerçekleri hatırlayana kadar aşkına, Selim'e sıkı sıkıya sahip çıkacaktır. Bunun için Cengiz'i, Nilgün'ü ve herkesi karşısına almaya da hazırdır.

Arzu ve Melisa için Cennet'in gitmemesi yine büyük bir sorundur. Melisa artık daha kötücül yollara başvurmaya karar verir. Bu işi kökünden çözecektir...

Ama Arzu için durum daha kritiktir. Cennet yeniden peşine düşmüştür ve daha da kötüsü artık Rıza da bu işin peşindedir. Cennet'e annesini bulması konusunda yardım edecektir...

İşler daha da sarpa sarmışken olabilecek en kötü şey olur. Arzu'nun sakladığı sırlara bir yenisi daha eklenecektir ve bu defaki en ağır suçlardan biri olacaktır!

Cennetin Gözyaşları dizisinin yeni bölümü olan, 12. Bölümünü HD ve tek parça olarak Atv’den izleyebilirsiniz. Cennetin Gözyaşları Son Bölüm Full HD Tek Part İzleCennetin Gözyaşları dizisi yeni bölümleriyle pazar akşamı Atv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.