Çocuk 17. Bölüm Fragmanı İzle

Çocuk 17. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Çocuk dizisinin yeni bölümü olan 17. Bölümünde neler olacak? Çocuk dizisinin yeni bölümü olan 17. Bölümünü salı akşamları Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Çocuk dizisinin yeni bölümü olan 17. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Çocuk yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Star Tv'de yayınlanan Çocuk dizisi 17. Bölüm yeni fragman izle…

Çocuk 16. Bölümde; Efe, evi terk ediyor!

Rıza’nın beklenmedik gelişiyle köşkte herkes gerilirken; Asiye ise aradan geçen uzun yıllara rağmen halen kâğıt üzerinde evli göründüğü Rıza’nın karşısına çıkmakta zorlanır. Bastırdığı kaygıları ve geride bıraktığını zannettiği çaresizliği ayaklanmıştır.

Babası Ali’nin akıbetiyle ilgili sorularına ısrarla cevap arayan Hasan, annesinin yeni kocası olarak gördüğü Rıza ile tanışır. Rıza’nın Hasan’ın babasının katili olduğunu bilen Asiye ve Akça bu karşılaşma yüzünden endişeye kapılır. Rıza’dan hoşlanmayan Hasan ise; onun anlattığı hiçbir şeye inanmaz. Babası Ali’ye ne olduğunu mutlaka öğreneceğini söyler.

Annesinin köşkte kalacağını öğrenen Hasan bir kez daha yıkılır. Bundan sonra sadece Efe’nin velayetine odaklanacaktır. Diğer yandan Akça’nın sonuca bu kadar yaklaşmışken velayet konusunda çekingen davrandığını fark eder ve buna anlam veremez.

Ali Kemal’in oyunu yüzünden kendini katil zanneden Akça ise daha fazla bu yükü taşıyamaz. Polise teslim olmaya karar vermiştir.

Hayatta onu en çok seven insanlar birbirleriyle sürekli ve kıyasıya kavga ederken; Efe onlar mutlu olsun diye evi terk eder. Küçük çocuk bir bilinmezliğe doğru yürürken kimse onu fark etmez, tek bir kişi dışında.

Çocuk Dizisi Konusu | Genel Hikaye

“Bu hikayenin tek bir masumu var, Çocuk”

Karasu ailesinin yolunda giden hayatları, ailenin söz sahibi olan Asiye Hanımın herkesten sakladığı büyük bir sırra ipoteklidir. Zamanında gelini Şule’nin kucağına verdiği bebek herkesten sakladığı gayri meşru oğlu Hasan’ın oğludur. Şule’nin kendi oğlunu doğurmasıyla beş senedir evladı gibi baktığı Efe gözüne fazla gelmeye başlamıştır. Çocuğun kendine ait olmadığından habersiz olan Ali Kemal, karısının Efe’ye karşı olan ilgisizliğine tepki gösterirken, Şule’nin gözünü karartıp, Efe’den kurtulmak için attığı yanlış bir adım. Efe’nin gerçek annesi olan Akça’nın hayatlarına girmesine neden olur. Asiye için tehlike çanları çalmaya başlamıştır. Oğlunun yaşadığından habersiz olan Hasan’ın, Akça’yla bir Asiye’nin kalesi gibi gördüğü köşke girmesi an meselesidir…

Çocuk dizisinin yeni bölümü olan 17. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Çocuk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Çocuk dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de Star Tv’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar