Criminal 2.Sezon ne zaman yayınlanacak, Criminal dizisi konusu ve oyuncuları

Başrollerinde Kit Harington, Kunal Nayyar, Sharon Horgan ve Sophie Okonedo'nun rol adığı Crmiminal dizisinin 2. sezonu 16 Eylül Çarşamba günü Netflix'te yayınlanacak. Peki Criminal dizisi konusu nedir ve oyuncuları kimler?

Netflix, yeni polisiye suç dizisi Crimal’in 1. sezonunda 4 farklı ülkede çekimleri gerçekleştirilen yapım, pek çok kişiyi ekran başına kilitlemeyi başardı. 16 Eylül'de yayınlanacak 2. sezonda ise Dört yeni vaka, dört yeni şüpheli ve her şeyi değiştiren bir sorgu odası. Criminal 16 Eylül'de, konuk oyuncular Kit Harington, Kunal Nayyar, Sharon Horgan ve Sophie Okonedo ile geri dönüyor. Her şüpheli kendi hikâyesini anlatıyor. Siz hangisine inanacaksınız?

Criminal 1. Sezon

Criminal İspanya

Gerilim dolu bir sorgu odasında, dedektifler ve şüpheliler arasında psikolojik oyunlar yaşanır. Bu odadaki cevap arayışında ise bazen ahlaki bir bedel ödenir.

Başroldekiler:Emma Suárez,Jorge Bosch,Álvaro Cervantes
Yaratıcılar:George Kay,Jim Field Smith

Dedektifler tarafından sorgulanan Isabel'in aşktan, seksten ve Dalmaçyalı köpeğinden bahsetmesi Baş Dedektif María'yı bir cinayeti çözmek için risk almak zorunda bırakır.

Luisa, María ve Rai, kız kardeşi küvette boğulmuş hâlde bulunan Carmen'i sorgularken onun bir şey sakladığından şüphelenir.

María ile kişisel bağlantısı olan bir şüphelinin sorgusu ahlaki açıdan muammalı bir bölgeye kaydığında dedektifler arasındaki gerilim artar.

Criminal Almanya

Sorgu odasında şüphelilerle boy ölçüşen dedektifler, kuralları çiğneme ve her şeyi riske etme pahasına gerçeği öğrenmeye çalışıyor.

Başroldekiler:Eva Meckbach,Sylvester Groth,Florence Kasumba

Bir müteahhidi sorguya çeken dedektifler, eski Doğu Berlin'deki ilk projesinin altında bulunan iskelet ve kayıp bir işçi hakkında kendisine sorular yöneltir. Başta bunun net bir aile içi şiddet vakası olduğu düşünülür. Ancak nüfuzlu bir kayınpederin avukatı ifadeyi yönlendirmek için sorguya dâhil olunca işler karışır. Dedektif, bir seri katilin pişkin sevgilisinden bir cesedin yerini öğrenmeye çalışır. Daha sonra başkomiser kendini tehlikeye atarak duruma müdahale eder.

Criminal Fransa

Paris'teki bir polis sorgu odasında şüpheliler ve dedektifler karmaşık bir oyunda karşı karşıya geliyor. Burada sırlar açığa çıkıyor ve vakalar çözülüyor.

Başroldekiler:Margot Bancilhon,Laurent Lucas,Stéphane Jobert

Bir kadın, erkek arkadaşını kaybettiği Bataclan saldırısına dair anılarını anlatırken dedektifler onun bir şeyler sakladığına ikna olur. Bir şantiyede gerçekleşen yaralanma olayının ardından ekip, kurban hakkında söylediğinden daha fazlasını bildiğinden şüphelendikleri bir inşaat yöneticisini sorgular. Şafaktan önce işe çağrılan ekip, şiddet dolu bir nefret suçu işlediğinden şüphelenilen bir satış müdürünü sorgular. Audrey meslektaşlarının güvenini kazanmaya çalışır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.