Çukur 2. Sezon 11. Bölüm Fragmanı İzle Show TV

Çukur 2. Sezon 11. Bölüm Fragmanı İzle Show TV

Çukur 2. Sezon 11. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Çukur dizisinin yeni bölümü olan 2. Sezon 11. Bölümünde neler olacak? Çukur dizisinin yeni bölümü olan 2. Sezon 11. Bölümünü pazartesi akşamı Show Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Çukur dizisinin yeni bölümü olan 2. Sezon 11. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Çukur, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan Çukur dizisi 2. Sezon 11. Bölüm yeni fragman izle…

cukur-2-sezon-11-bolum-fragmani

Çukur 2. Sezon 11. Bölüm İzle

Çukur dizisinin yeni bölümü olan 2.Sezon  11. Bölümünü pazartesi akşamı Show Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Babalarına gitmek için “Sana, bana, oğullarına ihtiyaçları var!” sözleriyle Cumali’yi ikna etmeye çalışan Yamaç, İdris’in karşısına çıktığında gözyaşlarına hakim olamıyor. Baba-oğlun buluştuğu duygusal anlar dikkat çekerken Yamaç, babasının elini öpüyor. İdris’in kapıyı açtığında karşısında bulduğu kişilerin kim olduğu ise merakla bekleniyor.  

Kötü görünen Vartolu’nun “Bazı insanlar var. Onlar sevdiklerinin değerini kaybedince anlıyor. Ben zaten biliyordum be Yamaç!” sözleriyle Yamaç’a dert yandığı tanıtımda, Çeto öfkesini Ersoy’dan çıkarıyor.

Celasun’a bıçak dayayan Mahsun gerilimi yükseltirken, Yamaç’ın dövüş sahnesi izleyenlerin nefesini kesiyor. Çeto, “Bu hayatta herkesin bir zaafı var. Çukur’dakilerin zaafı da aileleri!” sözleriyle harekete geçeceğinin sinyallerini verirken, Vartolu’nun neyin peşinde olduğu merakla bekleniyor.

Çukur dizisinin yeni bölümü olan, 2. Sezon 11. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. Çukur Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Çukur dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı Show Tv’de...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.