Çukur 2. Sezon 18. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Çukur 2. Sezon 18. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Çukur 2. Sezon 18. Bölümde; Yamaç, Vartolu'nun kendi başına işler çevirdiğini anlıyor ve beraber hareket edelim diyor. Çeto, düşdükleri tuzağın rövanşını almak için harekete geçiyor. Çukur 2. Sezon 18. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Çukur dizisinin yeni bölümü olan 2. Sezon 18. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Çukur, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan Çukur dizisi 2. Sezon 18. Bölüm yeni fragman izle…

cukur-2-sezon-18-bolum-fragmani

Çukur 2. Sezon 18. Bölüm İzle

Çukur dizisinin yeni bölümü olan 2.Sezon  18. Bölümünü pazartesi akşamı Show Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Yaşam savaşı veren Yamaç’ın gözlerini açtığı heyecan dolu tanıtımda, oğlunun haberini vermek için sevinçle dışarı çıkan Sultan, Meliha ve İdris’i birlikte görünce şok yaşıyor. Yamaç’ın kendine gelmesiyle rahat bir nefes alan Selim, onu vuran kişinin peşine düşüyor. Yamaç’ın “Yüz tanıdık birinin yüzüydü. Bir dost yüzü, kardeş yüzü…” sözleriyle hainin içlerinden biri olduğunu öğrenen Selim şaşkınlığını gizleyemiyor. “Yamaç’ı kim vurdu?” sorusunun cevabını izleyiciler büyük bir merakla bekliyor.

Kavga etmeye hazırlanan Çukur çocuklarını engellemek isteyen Vartolu, “Koçovalı mı kesildin başımıza. Sana burada laf düşmez!” sözleriyle büyük bir şok yaşarken, Veysel’in yanına gittiği yüzüklü kişinin kim olduğu merak uyandırıyor. Çukur sokaklarında Cumali ve Vartolu’nun bir kez daha karşı karşıya geldiği heyecan dolu tanıtımda silahlar çekiliyor. Vartolu, Cumali’nin “Sen mi duruyorsun Koçovalıların karşısında?” sözleri karşısında altta kalmazken, ikilinin hesaplaşması gerilimi yükseltiyor.

Çukur dizisinin yeni bölümü olan, 2. Sezon 18. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. Çukur Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Çukur dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı Show Tv’de...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.