Dalaman Narlı Köyü Video

Narlı, Muğla ilinin Dalaman ilçesine bağlı bir mahalledir. Muğla iline 152 km, Dalaman ilçesine 67 km uzaklıktadır. Mahallenin iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Dalaman Narlı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Narlı köyü son dakika gelişmeleri, Narlı köyüne özgü yemekler, Dalaman Narlı köyünün tarihi, Narlı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Narlı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Narlı , Muğla ilinin Dalaman ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Narlı Köyü Resimleri ve narlı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Dalaman Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Dalaman Muğla Arası Kaç Km? Dalaman Hava Durumu? Muğla Köyleri ve Dalaman Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Muğlalı iseniz Muğla Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Muğlalı Ünlüler arasında Dalaman Narlı Köyünde doğan biri var mı? Dalaman Doğumlu Ünlüler Kimler?

NARLI KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Narlı, Muğla ilinin Dalaman ilçesine bağlı bir mahalledir. Muğla iline 152 km, Dalaman ilçesine 67 km uzaklıktadır. Mahallenin iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Mahallede, 3 dersliği ve 17 öğrenci mevcudu bulunan bir ilköğretim okulu vardır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar