Darknetflix nedir, Dark izlerken kafası karışanlar için 'Darknetflix'

Dark’ın, geçtiğimiz günlerde 3. sezonu yayınlandı. Netflix’in en sağlam yapımları arasında yer alan dizi, son sezonuyla da izleyicilerin kafasını karıştırırken büyük övgüler almayı başardı. Dark izlerken kafası karışanlar için 'Darknetflix' sayfası açıldı

Netflix, kafa karışıklığına neden olan dizisi Dark için Darknetflix isminde bir web sayfası açtı. Web sayfasının içerisinde dizideki mekan ve zamanları takip etmenin yanında karakterleri, yaşanan olayları ve akrabalık bağlarını da öğrenebiliyorsunuz.

Türkçe haline de ulaşabileceğiniz web sayfasında Dark’ın tüm sezonlarına ve bölümlerine herhangi bir spoiler alma derdi olmadan ulaşabilir ve hikayesini, içerisindeki karakterleri, soyağacını öğrenebilirsiniz.

Netflix tarafından hazırlanan “Darknetflix.io” isimli sitenin içerisinde gezinip dizideki mekanları, olayları, zamanı ve akrabalık bağlarını takip edebileceksiniz.

Dark Dizisi Konusu

Bir çocuğun kaybolması, dört aileyi hummalı bir cevap arayışına iter. Bu arayışları, üç nesli kapsayan akıl almaz bir gizemi ortaya çıkarmalarına neden olur.

Dark Dizisi Oyuncuları ve Yönetmeni

Başroldekiler:Louis Hofmann,Oliver Masucci,Jördis Triebel
Yaratıcılar:Baran bo Odar,Jantje Friese

Dark Dizisi 3. Sezon ne zaman yayınlanacak?

3. Sezon 27 Haziran Tarihinde Yayında olacak.

Baran bo Odar ve Jantje Friese imzalı bu sürükleyici dizi, En İyi Kurgusal TV Yapımı dalında Grimme-Preis ödülü kazandı.

Dark 1. Sezon Özet

2019'da kasabalı bir oğlanın kaybolması, tuhaf ve trajik bir geçmişe sahip olan küçük Alman kasabası Winden'ın sakinleri arasında korkuya neden olur.

Umut kırıcı bir keşif polisin şaşkınlık yaşamasına yol açtığında Ulrich, elektrik santrali için arama emri çıkarmaya çalışır. Gizemli bir yabancı, otele giriş yapar.

1986'da Ulrich'in kardeşi Mads, bir aydır kayıptır. Geçmiş ve şimdiki zamanın iç içe geçmesi, kafa karışıklığının hüküm sürmesine yol açar. Tuhaf olaylar nedeniyle dejavu hissi yaşayan Charlotte, Peter'in bir şeyler sakladığından şüphelenir. Magnus karşısına dikildiğinde Franziska sinirden köpürür. Hannah'nın Ulrich'e karşı duyduğu takıntı aşırıya kaçar. Bir yabancı, Regina'dan önemli bir paketi teslim etmesini ister. Martha, Jonas ve Bartosz'un arasında kalır.

Yanıtları bulmak için geçmişe bakan Ulrich, rahatsız edici aile sırlarını araştırmaya başlar. Yeni araçlarla donanan Jonas, mağaranın karanlık derinliklerini araştırır. Ulrich, huzurevinde yaşayan kırılgan ve korkmuş Helge'yi sorgular. Jonas, Mikkel'i arar, ancak yabancı onu geçmişe burnunu sokmaması konusunda uyarır. 1953'te iki oğlanın biçimsiz cesetleri inşaat alanından çıkarılır. Gelecekte bu konumda Winden'ın nükleer santrali yükselecektir.

Ulrich kanunla ters düşer. Helge, Egon Tiedemann'ı atlatmaya çalışır. Claudia mağaranın güçlerinden yararlanır. Katharina, Hannah'ya tepki gösterir. Peter, büyük bir şaşkınlık yaşar. Jonas, ailesiyle ilgili gerçeği öğrenir, ancak onu bekleyen başka sürprizler de vardır. Helge, bir fedakârlıkta bulunur.

Dark 2. Sezon Özet

Çocukların kaybolmasından altı ay sonra polis, bir görev timi kurar. 2052'de Jonas, Winden'dakilerin büyük kısmının feci bir olayda can verdiğini öğrenir. Clausen ve Charlotte, Regina'yı sorguya çeker. Yabancı, Hannah'yı Claudia'nın sinir bozucu bir karşılaşma yaşadığı ve Egon'un eski bir düşmanını gördüğü 1987'ye götürür. 1954'te, kayıp Helge geri gelir ama sadece Noah'yla konuşacaktır. 1987'de, Claudia zaman makinesini Tannhaus'a götürür ve Egon tekrar Ulrich'i sorgular.

Jonas kaygı verici biriyle tanışır. Çocuklar cevap bulmak için mağarayı ararken yetişkinler, yolcular hakkında bildiklerini paylaşmak için sığınakta toplanır. 1987'de Ulrich bir fırsatı değerlendirir. Çocuklar zaman makinesiyle mağaraya döner. Jonas, geleceği değiştirebilecek bir yol keşfeder. Kıyameti önleyecek bir plan yapan Jonas, 2019'a gider. Ulrich, Nielsen'ların evlilik yıl dönümü partisinden Hannah'yla birlikte gizlice ayrılır.

Martha, Yabancı'yla tanışır ve asıl kimliğini öğrenir. Claudia, 1987'de Egon'un ölümünü önlemeye çalışır. Hannah, Ulrich'i görmek için 1954'e gider. Kıyamet günü Jonas ve Claudia, geçmiş ve geleceği birleştirmek için zaman makinesini kullanırken, Clausen enerji santralinde arama emrini yerine getirir.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.