Darp Edilen Doktorun Son Hali !

Darp Edilen Doktorun Son Hali !

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Gaziantep’te hasta yakınları tarafından darp edilen doktor hakkında açıklama yaptı. Hekim ve sağlık çalışanlarının şiddete karşı öfkesi artıyor. Alınan bilgiye göre bir aile gittiği özel hastanede...

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Gaziantep’te hasta yakınları tarafından darp edilen doktor hakkında açıklama yaptı. Hekim ve sağlık çalışanlarının şiddete karşı öfkesi artıyor.

Alınan bilgiye göre bir aile gittiği özel hastanede çocuğunu yüksek ateş nedeniyle muayene ettirmek istedi. Hasta yakınları ile Acil Servis doktoru Asadullah Begoğlu arasında tartışma yaşanmıştı. Yoğun Bakım servisinde tedavisi süren doktorun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Geçmiş Olsun

Olayın ardından bir kaç gün sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, şunları söyledi, “Gaziantep’teki bir özel hastanede, hasta sebebiyle hemşirelere sözlü ve fiziki müdahale ile başlayan şiddet olayı, hasta yakını kalabalık bir grubun hastaneye gelmesiyle büyüdü. Bir hekim arkadaşımız durumu tehlike arz edecek düzeyde yaralandı, bir görevli darp edildi. Arkadaşlarımıza tüm sağlık çalışanları adına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Olay sebebiyle 1 kişi tutuklanmıştır. Diğer saldırganlar hakkında adli süreç ve soruşturma devam ediyor. Adalet, sağlıkta şiddet olaylarına karşı yapılan düzenlemeler doğrultusunda gereken dersi verecek, buna inancımız tamdır. Bakanlığımızın Sağlıkta Şiddete Karşı Eylem Planı büyük bir ciddiyetle yakında uygulanmaya konacak. Sağlıkta şiddeti, yasa, tedbir ve toplumsal sağduyu ile yeneceğiz” 

Darp Edilen Doktorun Son Hali ! Darp Edilen Doktorun Son Hali !


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.