Datça Sındı Köyü

Datça Sındı Köyü

Sındı Köyü haberleri, Datça Sındı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Sındı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Muğla Köyleri Arasında yer alan Sındı Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Datça Sındı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Sındı köyü son dakika gelişmeleri, Sındı köyüne özgü yemekler, Datça Sındı köyünün tarihi, Sındı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Sındı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Sındı , Muğla ilinin Datça ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Sındı Köyü Resimleri ve sındı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Datça Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Datça Muğla Arası Kaç Km? Datça Hava Durumu? Muğla Köyleri ve Datça Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Muğlalı iseniz Muğla Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Muğlalı Ünlüler arasında Datça Sındı Köyünde doğan biri var mı? Datça Doğumlu Ünlüler Kimler?

SINDI KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Muğla ilinin Datça ilçesine bağlı bir mahalledir.

Sındı, il merkezi Muğla'ya 139 km., Datça'ya 21 km. uzaklıktadır.

Mahallenin iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Yarımadanın dağlara ve ormanlara yaslanan konumu bakımından en özel ve doğası bozulmamış mahallesidir. Korunmuş bir dağ mahallesi olması nedeniyle turizmin olumsuz etkilerinden payını almamıştır. Köy halkının organik tarım konusunda bilinçliliği ve kararlılığı onları yarımadanın tek etkin tarım ve kalkınma kooperatifini kurmaya yöneltmiştir.

Mahallede, ilköğretim okulu vardır . Mahallenin kanalizasyon şebekesi yoktur,içme suyu şebekesi vardır. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.