Derepazarı Çakmakçılar Köyü

Derepazarı Çakmakçılar Köyü

Çakmakçılar Köyü haberleri, Derepazarı Çakmakçılar köyü güncel son dakika gelişmeleri, Çakmakçılar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf , Rize Köyleri Arasında yer alan Çakmakçılar Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Derepazarı Çakmakçılar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çakmakçılar köyü son dakika gelişmeleri, Çakmakçılar köyüne özgü yemekler, Derepazarı Çakmakçılar köyünün tarihi, Çakmakçılar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çakmakçılar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çakmakçılar, Rize ilinin Derepazarı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çakmakçılar Köyü Resimleri ve Çakmakçılar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Derepazarı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Derepazarı Rize Arası Kaç Km? Derepazarı Hava Durumu? Rize Köyleri ve Derepazarı Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Rizeli iseniz Rize Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Rizeli Ünlüler arasında Derepazarı Çakmakçılar Köyünde doğan biri var mı? Derepazarı Doğumlu Ünlüler Kimler?

Çakmakçılar, Rize ilinin Derepazarı ilçesine bağlı bir köydür.Köyün eski adı Peymanoz'dur.
Rize iline 13 km, Derepazarı ilçesine 5 km uzaklıktadır.Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.
Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamasının yanı sıra taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı vardır ancak sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.