Derepazarı Yanıktaş Köyü

Derepazarı Yanıktaş Köyü

Yanıktaş Köyü haberleri, Derepazarı Yanıktaş köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yanıktaş köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf , Rize Köyleri Arasında yer alan Yanıktaş Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Derepazarı Yanıktaş köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yanıktaş köyü son dakika gelişmeleri, Yanıktaş köyüne özgü yemekler, Derepazarı Yanıktaş köyünün tarihi, Yanıktaş köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yanıktaş köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yanıktaş, Rize ilinin Derepazarı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yanıktaş Köyü Resimleri ve Yanıktaş köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Derepazarı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Derepazarı Rize Arası Kaç Km? Derepazarı Hava Durumu? Rize Köyleri ve Derepazarı Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Rizeli iseniz Rize Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Rizeli Ünlüler arasında Derepazarı Yanıktaş Köyünde doğan biri var mı? Derepazarı Doğumlu Ünlüler Kimler?

Yanıktaş, Rize ilinin Derepazarı ilçesine bağlı bir köydür.

Rize iline 11 km, Derepazarı ilçesine 3 km uzaklıktadır.Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.
Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamaktadır. Köyün içme suyu şebekesi yoktur ancak kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.