Destan Dizisi ne zaman başlıyor? Destan Dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Destan Dizisi ne zaman başlıyor? Destan Dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

ATV ekranlarında yakında seyircisiyle buluşacak olan 'Destan' dizisi daha yayın hayatına başlamadan izleyicilerin ilgi odağı olmayı başardı.  Destan Dizisi ne zaman başlıyor? Destan Dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Destan dizisi daha yayın hayatına başlamadan izleyicilerin ilgi odağı olmayı başardı. Çok kısa sürede merak uyandıran dizi sezona bomba gibi bir giriş yapacak gibi görünüyor. Destan Dizisi ne zaman başlıyor? Destan Dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

DESTAN DİZİSİ KONUSU NEDİR?

'Destan' dizisi, Orta Asya'nın çetin bozkırlarında Gök Kağanı Korkut Han'ın yetim bıraktığı dillere destan savaşçı dağ kızı Akkız'la, yine Gök Sarayı'nda Korkut Han'ın öksüz bıraktığı Gök Tegini Batuga arasındaki destansı aşkı; bu iki garip kuşun sevdalarını kılıç, yüreklerini kalkan yaparak imkansızı başarmalarını konu ediniyor.

destan-dizisi-ne-zaman-basliyor-destan-dizisi-konusu-nedir-oyunculari-kimler3.jpg

'DESTAN' NE ZAMAN BAŞLAYACAK

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Emir Khalilzadeh’in yaptığı; senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in kaleme aldığı merakla beklenen ‘Destan’ çok yakında Atv ekranında seyirciyle buluşacak.

destan-dizisi-ne-zaman-basliyor-destan-dizisi-konusu-nedir-oyunculari-kimler.jpg

'DESTAN' DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR 

Başrollerini Ebru Şahin, Selim Bayraktar ve Edip Tepeli üstlendiği 'Destan' dizisinde Deniz Barut, Burak Tozkoparan, Burak Berkay Akgül, Ecem Sena Bayır ve Esra Kılıç da yer alıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.