Doktor Takvimi’nden Önemli Adım

Doktor Takvimi’nden Önemli Adım

Alanında önde gelen online sağlık hizmetleri kuruluşu DocPlanner, büyük sağlık kurumları için Avrupa’da lider CRM çözümleri sunan İtalya merkezli Tuotempo’yu bünyesine kattığını açıkladı. Bu satın alma, hizmetini kliniklere, özel hastanelere ve sağlık gru

Alanında önde gelen online sağlık hizmetleri kuruluşu DocPlanner, büyük sağlık kurumları için Avrupa’da lider CRM çözümleri sunan İtalya merkezli Tuotempo’yu bünyesine kattığını açıkladı. Bu satın alma, hizmetini kliniklere, özel hastanelere ve sağlık gruplarına yaymayı hedefleyen DocPlanner ve Türkiye iştiraki DoktorTakvimi’nin sağlık hizmeti alanında daha üst noktalara gelmesi anlamında önemli bir adım olarak değerlendirildi.

DocPlanner ve Türkiye iştiraki DoktorTakvimi daha iyi ve daha verimli bir sağlık hizmetini bir standart haline gelmesini istemektedir. Bu amaçla hekimlere, uzmanlara, kliniklere ve hastanelere online görünürlük, online imaj ve randevu planlama yazılımı gibi ürün bileşenlerini bünyesinde barındıran bir hizmet paketi sunmaktadır. Büyümesine hızla devam eden alanında lider dijital sağlık platformu, online kanallar üzerinden ücretsiz olarak kişilerin bölgesindeki hekim, uzman datasına ve onlar hakkındaki yorumlara erişmesini sağlıyor. Buna ek olarak hastaların, danışanların randevu almalarını sağlayan ve sonrasında tüm bu randevu süreçlerini hatırlatma servisleri, çağrı merkezi desteği gibi operasyonel hizmetlerle destekleyecek gücü ve organizasyonu da bünyesinde barındırıyor. Bu kapsamda DocPlanner yarattığı ürün demeti ile kendini sağlık sektörünün paydaşları için kusursuz bir yardımcı olarak tanımlıyor.
HASTA CRM HİZMETİ
TuoTempo ise mevcut klinik ve hastane sistemlerine entegre olup, bu sistemlerle beraber çalışabilecek, hasta/danışan iletişimi ve randevu alımı, hasta portalları ve davranış analizi gibi üç alanda büyük sağlık hizmet sağlayıcıları için en gelişmiş Hasta CRM hizmetini sağlamaktadır. Çok kanallı iletişimleri ve anketleri, online randevu ve ödeme, kayıt yapma, video ziyaretleri, dijital hasta geçmişi dosyası gibi işlemleri bünyesinde barındırarak, TuoTempo sağlık kurumları ve hastalar/danışanlar arasındaki ilişkiyi basit ve hazır hale getirir; yönetim maliyetlerini azaltır ve hasta/danışan memnuniyetini de artırır.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.