Dr. Ergenç, Mannheim’da Hastalarıyla Buluştu

Dr. Ergenç, Mannheim’da Hastalarıyla Buluştu

Obezite Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Tufan Ergenç, Obezite Cerrahisi Avrupa Konferansları’nın 12.cisini Almanya’nın Mannheim kentinde gerçekleştirdi. Toplantılarda obezite ameliyatı olmuş ve obezite olmayı düşünen hastalarına sağlıklı yaşam ve obez

Obezite Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Tufan Ergenç, Obezite Cerrahisi Avrupa Konferansları’nın 12.cisini Almanya’nın Mannheim kentinde gerçekleştirdi.

Toplantılarda obezite ameliyatı olmuş ve obezite olmayı düşünen hastalarına sağlıklı yaşam ve obezite cerrahisi hakkında bilgiler veren Dr. Ergenç, hastalarıyla bire bir görüşmelerde de bulundu. Hastalarıyla birarada olmaktan mutlu olduğunu belirten Dr. Ergenç, “Avrupa’daki her hasta kontrol için ülkemize gelemeyebiliyor. Konferanslar sayesinde eski hastalarımızla tekrar görüşme şansı elde ederken, son durumlarını değerlendirme şansı da buluyoruz” dedi. Katılımın yoğun gerçekleştiği konferanslarına devam edeceğini ifade eden Dr. Ergenç, bir sonraki toplantıyı şimdiden planlamaya başladıklarını ifade etti.
TÜRKİYE’DE SAĞLIKTA TOPLAM KALİTE YÜKSEK
Türkiye’de sağlıktaki toplam kalitenin her geçen gün yükseldiğini ifade eden Dr. Ergenç, “Ülkemizdeki sağlık sistemi, doktorların deneyimlerinin artması, tıbbı teknolojinin gelişmesiyle birlikte Avrupa’dan daha da iyi bir seviyeye gelmeye başladı. Türkiye’ye sağlık turizmi kapsamında yurt dışından tüp mide, göz, estetik ve saç ekimi alanlarında çok sayıda hasta geliyor. Sağlıktaki diğer alanlarında canlandırılarak, ülkemizin sağlık turizminden aldığı payın artması sağlanabilir” dedi.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.