Dr. Hayretdağ Kliniği Sarımsaklı’da Açıldı

Dr. Hayretdağ Kliniği Sarımsaklı’da Açıldı

Nöroloji Uzmanı Dr. Ceyda Hayretdağ Kliniği, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in katıldığı törenle hizmete girdi. Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Sarımsaklı Beldesi’nde hizmete giren Dr. Ceyda Hayretdağ kliniğinin açılışına Başka

Nöroloji Uzmanı Dr. Ceyda Hayretdağ Kliniği, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in katıldığı törenle hizmete girdi.
Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Sarımsaklı Beldesi’nde hizmete giren Dr. Ceyda Hayretdağ kliniğinin açılışına Başkan Ergin’in yanı sıra çok sayıda ziyaretçi katıldı.  Çocukluğunun geçtiği beldeye hizmet için dönen Nöroloji Uzmanı Dr. Ceyda Hayretdağ, açılışta yaptığı konuşmada kliniklerinde migren,parkinson hastalığı ve diğer hareket bozuklukları, multipl sklereoz gibi demiyelizan hastalıklar, Alzheirmer ve diğer demanslar, ALS gibi norodejeneratuf hastalıklar, epilepsi, kas hastalıkları,boyun ve bel ağrıları gibi bircok norolojik hastalığın tanı ve tedavisinin yapıldığını aynı zamanda hastalıklarda kullanılan botulinium toksin (botox) uygulamaları ile laboratuar tetkikleri, ekg, eeg,emg tetkiklerin yapıldığını söyledi.
EVDE SAĞLIK VE TURİST SAĞLIĞI
Dr. Hayretdağ, evde sağlık hizmeti, turist sağlığı alanlarında çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi. Kurdelayı kesen Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, kliniği açan Dr. Hayretdağ’a, bölge halkı ve bölgede tatil yapan turistler adına teşekkür etti.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.