Dr. Saraç’tan ‘mrna Aşıları Turbo Kanser Yapıyor’ İddiası

Dr. Saraç’tan ‘mrna Aşıları Turbo Kanser Yapıyor’ İddiası

Covid-19 pandemisinde uygulanan mRNA aşısı hakkındaki iddialar hala devam ediyor. Uzm. Dr. Ender Saraç, bu kez de mRNA aşılarının turbo kanser yaptığını öne sürdü.  mRNA Aşılarından Sonra Kalp Krizi Arttı Pandemi döneminde aşı olma...

ender saraç

Covid-19 pandemisinde uygulanan mRNA aşısı hakkındaki iddialar hala devam ediyor. Uzm. Dr. Ender Saraç, bu kez de mRNA aşılarının turbo kanser yaptığını öne sürdü. 

mRNA Aşılarından Sonra Kalp Krizi Arttı

Pandemi döneminde aşı olma konusunda olumlu yönlendirmelerde bulunan uzmanların, pandemi sürecinin üstünden 3 yıl geçmesinin ardından şimdi de aşılarla ilgili ortaya attıkları olumsuz iddialar gündeme geliyor. Medyada sıkça yer alan, pandemi döneminde de televizyon ekranlarında sıkça görülen Uzman Dr. Ender Saraç’ın sabah kuşağında yayımlanan bir tv programında, söyleyeceklerinin bilimsel verisinin olmadığını belirterek, kendisine başvuran hastalardan gözlemlediği bilgileri kamuoyuyla paylaştı. Hiçbir bilimsel araştırma verisini kaynak göstermeden ciddi açıklamalarda bulunan Saraç, Covid-19 döneminde uygulanan mRNA aşılarından sonra ‘kalp krizi, pıhtı atmaları arttı’ dedi, bir de ‘turbo kanser’ diye yeni bir terim ortaya attı. 

Ender saraç

“Turbo Kanser” dedi sonra ‘Hacamat’ı Anlattı

Dr. Ender Saraç, “Son 1 yılda özellikle yeni nesil aşılardan sonra kalp krizi pıhtı atması vakalarında artış var. Turbo kanser bir anda ortaya çıkan ve çok ilerlemiş olan son aşamada fark edilip birkaç ayda hayat kaybıyla sonuçlanan bir kanser olarak görülüyor. Bu çok ciddi bir şeydir. Artık bana gelen hastalara ilk önce şunu soruyorum. Alman aşısı oldun mu? Evet diyor. İnanılmaz derecede bu bahsettiğim konularda şikayetler var bu kadar da tesadüf olmaz. Kan alırken, örneğin hacamat yaparken kanın pıhtılaşma durumunu görüp, bu sorunların farkına varıyoruz. Hastalarımıza hemen kan sulandırıcı ilaçlar veriyoruz” dedi. Saraç’ın iddialarının ardından hacamat ile ilgili bilgilendirmede bulunması da dikkat çekti. (BSHA- Bilim Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
1
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.