Dünyaca Ünlü Kabak Kemane Virtüözü Cafer Nazlıbaş, İzmir’e Geliyor

Dünyaca Ünlü Kabak Kemane Virtüözü Cafer Nazlıbaş, İzmir’e Geliyor

İzmirliler dünyaca ünlü kabak kemane virtüözü Cafer Nazlıbaş’ın konseri için gün sayıyor. Cafer Nazlıbaş, 30 Kasım’da İzmirlilere unutulmaz bir müzik keyfi yaşatacak. Birbirinde sevilen parçaları sevenleri için çalacak olan dünyaca ünlü kabak kemane

İzmirliler dünyaca ünlü kabak kemane virtüözü Cafer Nazlıbaş’ın konseri için gün sayıyor. Cafer Nazlıbaş, 30 Kasım’da İzmirlilere unutulmaz bir müzik keyfi yaşatacak.

Birbirinde sevilen parçaları sevenleri için çalacak olan dünyaca ünlü kabak kemane sanatçımız Cafer Nazlıbaş, Alsancak Porto Costa’da sahne alacak. Yurt içi ve yurt dışında verdiği konserlerde müzik severleri kendisini bir kez daha hayran bırakan sanatçı İzmirli sevenleriyle bir araya gelecek olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Uzun yıllar İzmir’de yaşayan Nazlıbaş,’’ Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvar’ı mezunu olduğum için İzmir’in bende yeri çok başkadır. Keyifli ve çok güzel bir akşam olacağına eminim’’ dedi. Sanatçı, 30 Kasım cumartesi akşamı saat 20.00’de Porto Costa’da sahne alacak.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.