Ecrin İçin Yardım Çağrısı

Ecrin İçin Yardım Çağrısı

Mustafa Ekemen, 5 yaşındaki yeğeni Ecrin için sosyal medya üzerinden imza kampanyası başlattı. Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Ecrin, 8 ay önce dengesizlik sorunu nedeniyle hastaneye götürüldü. Burada H

Mustafa Ekemen, 5 yaşındaki yeğeni Ecrin için sosyal medya üzerinden imza kampanyası başlattı.
Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Ecrin, 8 ay önce dengesizlik sorunu nedeniyle hastaneye götürüldü. Burada Hidrosefali teşhisi konuldu(beyinde su toplanması) ve üç ameliyat geçirdikten sonra taburcu oldu. İddiaya göre; pansuman sırasında ameliyat yerinin açık olduğunu fark eden aile, doktoru aradı. Doktor ise kendilerine “Bir sağlık ocağına gidip dikiş arttırabilirsiniz” dedi.
Ailenin ifadelerine göre; aynı doktor, Ecrin’i tekrar ameliyata almak istedi ancak doktora güvenmeyen aile, başka bir hastanede başka bir doktora başvurdu. Diğer hastanedeki doktorlar çaresiz aileye, “Yanlış ameliyat yapılmış, bu şekilde kabul etmemiz imkansız” dedi.
Konuyu Sağlık Bakanlığı şikayet hattına ileten aile sevk edilen hastane tarafından Diyarbakır’a geri yönlendirildi. Diyarbakır’a dönen Ecrin, 9 ameliyat daha geçirdi ve hastanede enfeksiyon kaptı.
Çocuk doktorlarının Ecrin’in beyninin her geçen gün çöktüğünü ve acil müdahale edilmesi gerektiğini söylediği aile, Sağlık Bakanlığı’na seslenerek, Ecrin’in derdine çare bulabilecek doktorların yardımını istedi.
Sağlık Bakanlığı’na sesini duyurmak isteyen aile, sosyal imza kampanyası sitesi üzerinden #KüçükEcrinÖlmesin hastagi ile imza topluyor.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.