Eda Ece epilepsi hastası çocuk için Sağlık Bakanlığı'ndan yardım istedi

Eda Ece epilepsi hastası çocuk için Sağlık Bakanlığı'ndan yardım istedi

Eda Ece, evinde çalışan yardımcısının epilepsi hastası oğlunun ilaçları için Twitter hesabından Sağlık Bakanlığı'na seslenerek yardım istedi. Bakanlık'tan Eda Ece'nin çağrısına cevap gecikmedi.

Yasak Elma dizisinde başrol oynayan Eda Ece, evinde kendisine yardımcı olmak için çalışan kadının, 11 yaşındaki epilepsi hastası oğlunun ilaçları için sosyal medya hesabında yardım istedi.

Salgın nedeniyle evinde karantinada olan Eda Ece, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Benim evimde çalışan ablanın 11 yaşındaki çocuğu epilepsi hastası. İlacını almak için başvurmuşlar ama sanırım dünyanın içinde bulunduğu bu olağanüstü halden dolayı yurt dışından ilaç gelemiyor. 55 gün olmuş. Doktoru eldeki ilaçları vermiş bitmiş, bir süredir tamamen ilaçsız kaldı" diyerek Sağlık Bakanlığı'nda yardım istedi.

Sağlık Bakanlığı'nın hızlı geri dönüşü sonrası Ece bir paylaşım daha yaparken şu sözlerle teşekkür etti: "Hızlı cevabınız için Sağlıklı Çözüm'e yürekten teşekkür ederim. Ve bu tweetin görülmesi için paylaşan buradaki insanlara da teşekkür ederim. Umarım bir an önce hallolur."

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.