Elimi Bırakma 13. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle TRT 1

Elimi Bırakma 13. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle TRT 1

Elimi Bırakma 13. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Elimi Bırakma dizisinin yeni bölümü olan 13.Bölümünde neler olacak?Elimi Bırakma 13. Bölümünü pazar günü TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Elimi Bırakma dizisinin yeni bölümü olan 13.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Elimi Bırakma, yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Elimi Bırakma 13.Bölüm yeni fragman izle…

elimi-birakma-13-bolum-fragmani

Elimi Bırakma 13. Bölüm İzle

Serap’ın Feride Hanım’a karşı attığı bu adım tahmin ettiğinden yıkıcı olur. Azmi’nin de duruma el atması Serap’ı iyice köşeye sıkıştırır. Bunu yaptığı için Cenk ve Arda’yı karşısına alsa da verdiği bu kararın arkasında olacak mıdır?

Feride Hanım’ı hastanede büyük acılar çekse de geçmişi onun peşini bırakmaz. Feride Hanım’ı hastane bekleyen sürpriz, Çelen ailesini derinden etkileyecektir.

Elimi Bırakma dizisinin yeni bölümü olan, 13.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Elimi Bırakma Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Elimi Bırakma dizisi yeni bölümleriyle pazar Akşamı TRT 1’de...

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.