Elimi Bırakma 28. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Elimi Bırakma 28. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Elimi Bırakma 28. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Elimi Bırakma dizisinin yeni bölümü olan 28. Bölümünde neler olacak?Elimi Bırakma 28. Bölümünü pazar günü TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Elimi Bırakma dizisinin yeni bölümü olan 28.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Elimi Bırakma, yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Elimi Bırakma 28.Bölüm yeni fragman izle…

Elimi Bırakma 28. Bölüm İzle

elimi-birakma-28-bolum-fragmani.jpg

Başına gelen onca şeyden sonra Azra, gerçekleri Cenk’ten daha fazla saklayamayacağına karar verir ve ani bir kararla karşısına dikilerek ondan uzak durmasının nedenini anlatır. Ama Cenk’in buna tepkisi pek de Azra’nın umduğu gibi olmayacaktır.

Azmi ve Sumru’nun, Serap’ı ileri sürerek yaptıkları hamle karşısında Feride de boş durmaz. O da yıllardır yanında çalışan Azmi’yi yola getirmek adına kendi hamlesini yapar.

Hasta haliyle sokaklarda gizlenmeyi daha fazla sürdüremeyen Fatma sonunda yakayı ele verir. Fatma’nın ortaya çıkışı Azra ve Mert’in kavuşmasını sağlayabilecek midir?
Diğer yandan, intikam planlarını daha fazla ertelemek istemeyen Kadir, Cenk ile hesaplaşma vaktinin geldiğine karar verir.

Elimi Bırakma dizisinin yeni bölümü olan, 28.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Elimi Bırakma Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Elimi Bırakma dizisi yeni bölümleriyle pazar Akşamı TRT 1’de...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.