Elkızı 7.Bölüm Fragmanı İzle

Elkızı 7.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Elkızı dizisinin yeni bölümü olan 7.Bölümünde neler olacak? Elkızı dizisinin yeni bölümü olan 7.Bölümünü cumartesi akşamları Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Ali sonunda cesaretini toplamış, Ezo'ya evlenme teklif edecektir. Ancak Ezo ortada yoktur.

Ezo’nun Bekir tarafından kaçırılması Cavidan’ı harekete geçirir. Sessiz sedasız torununu kurtarmaya çalışırken, Ezo'nun kaçırıldığını fark eden Ali jandarmayı harekete geçirir. Durum büyük çapta bir arama operasyonuna dönüştükçe Cavidan daha da sıkışıyordur. Bekir’i ikna edip Ezo’yu sağ salim almak için çırpınırken hiç ummadığı birisi, Seher ayağına dolaşacaktır.

Ezo, Bekir ile son yüzleşmesini yaşarken sona geldiğini düşündüğü anda Seher gelir. Ablası olduğundan bihaber olduğu Ezo'nun hayatı şimdi onun ellerindedir... Bir karar vermesi gerekmektedir... Ezo'yu kurtaracak mıdır yoksa arkasını dönüp gidecek midir?

Harun ise Nermin ve Aslı arasında sıkışıp kalmıştır. Etrafındaki kadınların baskıları ve içinde bulunduğu mecburiyetler onu yavaş yavaş daha karanlık bir tarafa itmektedir.

Herkes kendi çıkmazları ve oyunlarıyla uğraşırke

Elkızı dizisinin yeni bölümü olan 7.Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox TV’den izleyebilirsiniz. Elkızı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Elkızı dizisi yeni bölümleriyle cumartesi akşamları 20:00 de Fox TV’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.