Engin Altan Düzyatan'ı hayranları rahat bırakmıyor

Engin Altan Düzyatan'ı hayranları rahat bırakmıyor

ATV Kuruluş Osman'a gelmesi büyük bir heyecanla beklenen Engin Altan Düzyatan'ın son Instagram paylaşımının altına binbir yorum yapıldı. Diriliş Ertuğrul yıldızının Kuruluş Osman dizisine gelmesi için yapılan baskı devam ediyor.

Engin Altan Düzyatan'ın dizinin devamı niteliğinde ATV ekranlarında yayımlanan Kuruluş Osman dizisine gelmesi hayranları tarafından en çok istenen dilek haline geldi. Düzyatan'ın hayranları hiçbir fırsatı kaçırmadan baskı yapmaya başladı.

Kuruluş Osman dizisinin son bölümünde de Diriliş Ertuğrul'un müziğinin çaldığı bir sahne yayımlanınca ise Engin Altan Düzyatan'a baskılar arttı. Hatta olay sosyal medyaya taşındı. Düzyatan'ın son iki paylaşımında sakallarını uzatmasını diziye katılacak olmasına yoranlar yorum yağmuruna tuttu.

Engin Altan Düzyatan'ın Instagram'da son paylaşımlarından biri olan bu fotoğrafa hayranları, ''Kuruluş Osman'a bekleniyorsunuz'' gibi birçok yorum yaptı hatta yabancı hayranları aynı isteği ingilizce yazarak dile getirdi.

Düzyatan'ın son paylaşımına ise "Umarım sakalları beklediğimiz şey için uzatıyorsunuzdur" diyen hayranları, hala müjdeli haber beklediklerini dile getirdi. "Artık Kuruluş Osman'a gel" yorumları Engin Altan Düzyatan'ın Instagram fotoğraflarının altını doldurur hale geldi. Düzyatan'ın hayranları, artık isyan etmeye bile başladı.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Kuruluş Osman dizisinin son bölümünde Engin Altan Düzyatan hayranlarını heyecanlandıran bir sahne ekranlara gelmişti. Burak Özçivit'in hayat verdiği Osman Bey karakterine söylenen, ''Bu tarihi vazifede yalnız olmayacaksın. Kendi kanından. Kendi canından birisi olacak'' sözleri ortalığı salladı. Bu sözlerin ardından ise Diriliş Ertuğrul dizisinin müziğinin çalması da izleyenleri iyice heyecanlandırdı.

Bu sahne Engin Altan Düzyatan hayranlarını daha da heyecanlandırdı. Fakat hala Kuruluş Osman dizisinin yapımcısından bir açıklama gelmedi. Yine de Düzyatan hayranları, bir sürpriz olacağını düşünmekten vazgeçmiyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.