‘ERCİYES’ dünyanın en büyük bisiklet fuarı  EUROBİKE’ta tanıtıldı

‘ERCİYES’ dünyanın en büyük bisiklet fuarı EUROBİKE’ta tanıtıldı

Erciyes Bike Park, 30 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında Almanya'nın Friedrichshafen şehrinde düzenlenen Dünyanın en büyük ve prestijli bisiklet turizm...

Erciyes Bike Park, 30 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında Almanya'nın Friedrichshafen şehrinde düzenlenen Dünyanın en büyük ve prestijli bisiklet turizm fuarı Eurobike Show'da tanıtıldı.

Dünyanın önemli kış turizm merkezlerinden biri haline gelen Erciyes, yazın da dağ bisikleti ve irtifa kamplarının merkezi olma hedefine doğru sağlam adımlar ile ilerliyor. Türkiye'nin ilk ve tek downhill bisiklet parkurlarını bünyesinde bulunduran Erciyes Bike Park amatör ve profesyonel bisiklet tutkunları için inşaa edilen 4 farklı parkur ile dağ bisikletinde de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Dünya'nın en büyük ve prestijli bisiklet turizm fuarı olan ve sektörünün kalbi konumundaki, Eurobike Show 30 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında Almanya'nın Friedrichshafen şehrinde düzenlendi. Bisiklet endüstrisinin dünyadaki en büyük buluşmalarından biri olan ve dört gün süren 26. Eurobike bisiklet fuarına 101 ülkeden 1.400 firma katıldı. 65 bin profesyonel kullanıcı ve firmanın ziyaret ettiği bu organizasyonda Türkiye'nin ilk ve tek bisiklet parkı olan Erciyes Bike Park'ta yerini aldı.

Fuardaki standımıza yoğun ilgi gösteren ziyaretçi ve bisiklet profesyonellerine, dünya bisiklet haritasına Türkiye'den giren ilk ve tek downhill bisiklet parkurları, ülkemizin tek dağ bisiklet parkı, yüksek irtifa bisiklet kamp merkezi ve var olan teknik olanaklar tanıtıldı. Erciyes Bike Park, Türkiye'de dağ bisikleti ve stillerinin gelişmesi için yüzlerce global bisiklet markası ve parça üreticisi temsilcileri ile görüşerek girişimler gerçekleştirdi.

Almanya'da düzenlenen fuar ile ilgili bir açıklama yapan Kayseri Erciyes A.Ş. Yön. Krl. Bşk. Dr. Murat Cahid Cıngı, "Erciyes'i bisiklet sporu için hem Türkiye'de hem de dünyada bir merkez haline getirme gayreti içerisindeyiz. Bu yönde çok ciddi çalışmalara imza atarak dağın farklı lokasyonalarına bisiklet parkurları inşaa ettik, uluslararası bisiklet kupalarına ev sahipliği yaptık. Yüksek irtifa kamp merkezi ile farklı ülkelerden bisiklet takımlarını ağırlamaya başladık. Şimdi de yapmış olduğumuz bu çalışmalar ile Erciyes'i global bisiklet camiasında duyuracak fuarlar ile tanıtıyoruz. Erciyes'in bisiklet sporunun merkezi olarak bilinmesi yönünde büyük çaba sarf ediyoruz. Bu yönde dünyanın en büyük ve prestijli fuarı Eurobike'ta sektörün önde gelenleri ile girişimde bulunduk. Erciyes'teki bisiklet parkurlarını, irtifa kamp merkezlerini bisiklet profesyonellerine anlattık. Çok verimli geçen bu organizasyon ile Erciyes'i ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettik" dedi.

‘ERCİYES’ dünyanın en büyük bisiklet fuarı EUROBİKE’ta tanıtıldı

‘ERCİYES’ dünyanın en büyük bisiklet fuarı EUROBİKE’ta tanıtıldı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.