Erdemli Belediyesinden Kırşehirli Gazetecilere yarışma daveti

Erdemli Belediyesinden Kırşehirli Gazetecilere yarışma daveti

Mersin Erdemli Belediyesi Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Adem Arslan, "3. Kızkalesi Medya Günleri" ödül töreni için Gazeteciler Cemiyeti Başkanı...

Mersin Erdemli Belediyesi Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Adem Arslan, "3. Kızkalesi Medya Günleri" ödül töreni için Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu'yu ziyaret etti.

Gazeteciler Cemiyetinde gerçekleşen ziyarette konuşan Erdemli Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Arslan, 3.'sü düzenlenecek Kızkalesi Medya günleri hakkında bilgi verdi.

Adana, Hatay, Osmaniye, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis, Aksaray, Konya, Niğde, Karaman, Nevşehir, Kayseri, Kırşehir, Ankara, Mersin ile birlikte 16 ilin basın temsilcilerinin katılacağı Kızkalesi Medya günlerinde gazeteciler 38 farklı kategoride yarışacak.

29-30 Eylül, 1 Ekim 2017 tarihlerinde Kız kalesinde gerçekleştirecek olan 3.Kızkalesi Yerel Medya Günlerinde basının sorunları çalıştayı düzenlenecek. Düzenlenecek basın çalıştayının ana teması ise "Medya ve Kadın" olacak.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.