Erkenci Kuş 39. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Erkenci Kuş 39. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Erkenci Kuş 39. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümü olan 39. Bölümünde neler olacak? Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümü olan 39. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz.

Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümü olan 39. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Erkenci Kuş, yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Erkenci Kuş dizisi 39. Bölüm yeni fragman izle…

erkenci-kus-39-bolum-fragmani

Erkenci Kuş 39. Bölüm İzle

Sanem ve Can’ı nikah dairesinde bekleyen sürpriz ne olacak?

Mahallede herkesi katıldığı bir bahar şenliği düzenlenir. Aileler arasındaki buzların erimesi için Hüma da davet edilmiştir. Fakat herkesi şaşırtacak bir misafir daha gelir. Bu arada Can ve Sanem evlilikle ilgili konuşmak için fırsat kollamakta fakat bir türlü başarılı olamamaktadır. Sanem amcasından destek ister fakat o da bir işe yaramaz. Sonunda ikisi de pes eder, daha fazla beklemek istemezler.

Can da tek yolun kimseye haber vermeden evlenmek olduğunu söyler. Ajanstaki gizemli hallerden işkillenen Hüma, Ceycey’i konuşturur ve ondan bilgi alır. Hüma, Mevkıbe’ye haber verir ve ikisi de soluğu nikah dairesinde alır. Burada onları büyük bir sürpriz beklemektedir.

Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümü olan, 39. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Erkenci Kuş Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Erkenci Kuş dizisi yeni bölümleriyle salı Akşamı Star Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.