Eskipazar Babalar Köyü

Eskipazar Babalar Köyü

Babalar Köyü haberleri, Eskipazar Babalar köyü güncel son dakika gelişmeleri, Babalar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Karabük Köyleri Arasında yer alan Babalar Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Eskipazar Babalar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Babalar köyü son dakika gelişmeleri, Babalar köyüne özgü yemekler, Eskipazar Babalar köyünün tarihi, Babalar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Babalar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Babalar, Karabük ilinin Eskipazar ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Babalar Köyü Resimleri ve Babalar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Eskipazar Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Eskipazar Karabük Arası Kaç Km? Eskipazar Hava Durumu? Karabük Köyleri ve Eskipazar Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Karabüklü iseniz Karabük Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Karabüklü Ünlüler arasında Eskipazar Babalar Köyünde doğan biri var mı? Eskipazar Doğumlu Ünlüler Kimler?

Babalar, Karabük ilinin Eskipazar ilçesine bağlı bir köy.Babalar köyü Eskipazar İlçe Merkezine 13 kilometre, karabük il merkezine 26 kilometre uzaklığı olan aynı zamanda kulat köyü eteklerinde kurulmuş ve kartak,yayalar olarak da iki mahallesi daha bulunan bir köyümüzdür. En yakın komşu köyü olarak da köyceğiz köyü bulunmaktadır. Babaların yoluda köyceğizden geçmektedir.
Babalar köyünün toprağı hayvancılığa, tahıl ve sebzeciliğe de uygun olduğundan gelir kaynaklarının bir kısmı bu şekilde olsa da ayrıca da ormana yakınlığı olduğundan burada kurulu bulunan tarımsal kalkındırma kooperatifi aracılığı ile orman işletmesinin orman ürünleri hazırlama işçiliğinden de gelir sağlamaktadırlar.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.