Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 104. Bölüm Fragmanı İzle

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 104. Bölüm Fragmanı Yayınlandı, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 104. Bölümünü salı akşamı saat 20:00 de atv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Hızır yine yaptı yapacağını Meryem'in çocuğu aldırması için lokanta kapatıp, Ceylan' ın doğum gününü kutladı ve bunları Meryem' in görmesini sağladı. Meryem o kadar sinirlendi ki dönüşte hastaneye doğru yola koyuldu.

Meryem bebeği aldıracak mı?

Tipi tam sevgilisi Gönül ile arayı düzeltmişken yemek çıkışı kendini kurşunların arasında buluyor ve sevdiğini kaybediyor.

Gönül ölecek mi?

Çocuğundan sonra Gönül de ölürse Tipi ne yapacak?

Meryem, karnındaki bebeğinden önce Hızır’dan vazgeçecektir.

Reşit belası henüz son bulmuşken, hızla ölüme doğru sürüklendiğinin farkında olan Ekrem derhal harekete geçer. Ünal Kaplan'ı, Hızır'ı yok etmeden, masanın kontrolünü ele geçiremeyeceği konusunda ikna etmeye çalışacaktır. Durmaksızın üstlerine salınan belalar yüzünden bir türlü rahat nefes alamayan Çakırbeyliler, asıl düşmanlarının daha büyük bir planla karşılarına çıkacaklarını bilirler.

Reşit'in ellerinden kaçırdıkları yeğeni Kudret'in de bu planlarda maşa olarak kullanılabileceği konusunda haklı çıkacaklardır. Asıl derdi işi değil eşi olan Hızır ise Meryem'in hayatının kurtulabilmesi için kurduğu oyunun sonunu getirmekte kararlıdır. Bu oyun doğrultusunda aldatıldığını düşünen Meryem, karnındaki bebeğinden önce Hızır'dan vazgeçecektir.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar