Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178.Bölüm Fragmanı

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü olan 178. Bölümünü salı akşamları ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Alpaslan Çakırbeyli için masada yapılan oylamada, yediye beş Çakırbeylilerin karşısında karar çıkar. Alınan bu karara rağmen yolundan dönmeyen Alpaslan Çakırbeyli, ihanet eden herkesin peşine düşer. Aleyhine el kaldıranlara yaptıklarıyla âleme adını bir kez daha duyuran Alpaslan Çakırbeyli, amacına bir adım daha yaklaşır. Karşısında kim olursa olsun geri adım atmayan Alpaslan Çakırbeyli'ye en büyük desteği ise ters düştüğü amcası Hızır Çakırbeyli verir. Tipi ise masada Alpaslan'ın aleyhine el kaldıran Rafet'in peşine düşer.

Hamdi Korkmaz, oğulları ve kayınbiraderine yapılanların faturasını Avni'ye keser. Alpaslan'ın yok edilmesini isteyen Hamdi Korkmaz, Avni'yi zorlar.

İdris Reis'in oğlu Kaya için Haşmet Façalı'nın kızı Didem'i istemesi aileler arasında gerginliğe yol açar. Bu sürtüşmenin bitmesi için plan yapan Hayriye Çakırbeyli, planını uygulamak için ilk adımı atar. Oğlu Hızır Çakırbeyli'nin yuvasını yıkmasına da kayıtsız kalamayan Hayriye Çakırbeyli, Bahar Sincanlı'nın karşısına geçer.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü olan 178. Bölümünü HD ve tek parça olarak ATV’den izleyebilirsiniz. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de ATV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar