Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 170.Bölüm Fragmanı

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 170. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü olan 170. Bölümünü salı akşamları ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Hızır Çakırbeyli, hayatının en büyük sınavını canından çok sevdiği yeğeni Alpaslan'la verir. Başına buyruk yaptıkları yüzünden yeğenini masadan kovan Hızır Reis, bununla yetinmeyip aileden de kovar. Akıl hocalığını yapan Şahin Ağa'nın yol vermesiyle hayatında yeni bir sayfa açan Alpaslan, aklının yanına bir de bilek gücünü katar. Teyzesi Ceylan Çakırbeyli'yi de karşısına alan Alpaslan, düşmanlarının karşısına çıkmaya hazırdır. Mazlumun, güçsüzün ve düşkünün yanında olmak için Çakırbeyli soyadını geride bırakan Alpaslan'ın önündeki en büyük engel ise Korkmazlardır. Bu uğurda yeni bir ekip kuran Alpaslan'nın büyük kozu ise Kubilay olacaktır. Tüm masayı karşısına alan Yaman Korkmaz'ın şimdiki durağı ise Haşmet Façalı olur. Façalı'nın evine giden Yaman Korkmaz, gövde gösterisi yapar. Hızır Reis ise Korkmazlar'ın planlarına karşı kendi planlarını devreye sokmaya hazırdır.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü olan 170. Bölümünü HD ve tek parça olarak ATV’den izleyebilirsiniz. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de ATV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar