Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle ATV

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle ATV

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. Bölümünde neler olacak? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü olan 138. Bölümünü salı akşamı ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü olan 138. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 138. Bölüm yeni fragman izle…

eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz-138-bolum-fragmani

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. Bölüm İzle

 Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü olan 138. Bölümünü salı akşamı ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

"Yıkıldık Behzat, yıkıldık!"

Herkesin intikam almak için sıraya girdiği Zeki nihayet yakalanmıştır. Zeki'ye gereken cezayı vermek ise en çok Haşmet'in hakkıdır; fakat yakalandığı gibi öldürülmemesi büyük hata olacaktır. Düşmanını, yüreği soğuyana kadar öldürmemeye niyet eden Haşmet, bu hatası yüzünden hem Zeki'den hem de canından olmakla burun burunadır. Ağabeylerinin vurulmasıyla bir darbe daha alan Façalılar, yıkılmamak için büyük çaba sarf ederler.

Ünal Kaplan, bir hain olduğu artık kesinleşmiş olan Akif'in, derhal yakalanması için Altan ile görüşme yapar. Akif de ona ve ekibine başlatılacak operasyonun farkındadır ve kaçış planlarını başlatır. Duygularını kullanan bu adamdan hesap sormak isteyen Esra'nın korkusuz tavırları, bir ölüm kalım savaşının içine girmesine neden olacaktır. Esra'nın hayatıyla oyun oynadıklarını düşünen Çakırbeyliler, bu savaştan kendilerini sorumlu tutacaklardır.

Esra'yı ölüme terk edip kaçan Akif ise artık kandırabileceği tek kişinin, Serpil'in yanında soluğu alır. Serpil, Özlem eve geldiğinde gerçek yüzünü gösteren Akif'in oyununu fark ettiğinde her şey için çok geç olacaktır. Akif için kaçış bileti olan Alparslan, kurtulması zor bir tuzağın içine doğru sürüklenecektir.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü olan, 138. Bölümünü HD ve tek parça olarak Atv’den izleyebilirsiniz. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölümleriyle salı akşamı Atv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.