Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 161. Bölüm Fragmanı

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 161. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü olan 161. Bölümünü salı akşamları ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü olan 161. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz , yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. ATV'de yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 161. Bölüm yeni fragman izle…

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 160. Bölümde;

Hiç vakit kaybetmeden ablalarının intikamını almak için harekete geçen Bicolar, ölümün eşiğinden henüz dönen Boran'a kaderden kaçış olmadığını gösterirler. Boran, onunla ölüme gitmeye razı olan dostlarının önünde kendini siper ederek son nefesini verir. Kardeş gibi gördükleri Boran'ı kaybeden İlyas ve Behzat'ı dizginlemek artık mümkün olmayacaktır. Hızır'ın Boran ile ilgili kararını öğrenen herkes bir nebze olsun nefes alabilmişken kara haber tez yayılır. Bu habere en çok üzülecek olan kişi ise kuşkusuz hastanede yattığı için "babam" dediği adamın ölürken yanında olamayan Tekin olacaktır.

Son hamleden sonra düşmanları Hızır'ın güç kaybetmeye devam ederek yıkılacağını düşünürken unuttukları önemli bir şey vardır. Hızır Çakırbeyli her darbeden sonra biraz daha güçlenir ve daha büyük bir hırsla ayağa kalkar. Nitekim yine öyle olacaktır. Hızır'ın talimatına göre Boran, onu öldürenlerden önce toprağa girmeyecek, Bicoların saklandığı deliği bulmak için gerekirse her taşın altına bakılacaktır. Altan, Çakırbeylilerle ilgili en başta planladığını başarmış, masayı bölüp parçalamış, yönetmek içinse kolları sıvamıştır. Çıkardığı savaşı en gerisinden izleyen Altan, Hızır'ın Köksal'ı öldürmesiyle birlikte, patlamaya hazır bir bomba gibi ortalarda dolaşan Volkan'ın pimini çekip hedefine fırlatacaktır.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü olan 161. Bölümünü HD ve tek parça olarak ATV’den izleyebilirsiniz. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de ATV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar