Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 87. Bölüm Fragmanı İzle 9 Ocak

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 87. Bölüm Fragmanı İzle 9 Ocak

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü olan 87. Bölümünü salı akşamı ATV ekranlarından izleyebilirsiniz...

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü olan 87. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 87. Bölüm yeni fragman izle…

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 86. Bölüm Özeti

"Madem gidiyorum, Ünal ile Ekrem'i de götüreyim!" Hızır Çakırbeyli en büyük darbeyi hiç beklemediği yerden almıştır. Zeynep'in ölümünün arkasından Nevzat'ın çıkması hem Çakırbeyli ailesinin hem de Ünal Kaplan'ın masasının akıbeti açısından büyük önem taşır.

Yüzleştiği gerçekle yıkılan Hızır'ın şahsi bir zafiyet göstermesi halinde ortalık toz duman olacaktır. Bu yüzden ?Ekrem başta olmak üzere tüm masa üyeleri kendilerini kurtarmak için harekete geçerler.

Masanın Hızır'dan gizli yaptığı planlardan nasibini alan ilk kişi Mürsel olacaktır. Kurduğu oyunda asıl köşeye sıkışan Nevzat'ın ise başına geleceklerden nas?ıl kurtulacağı merak konusudur.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 85. Bölüm Özeti

"Bir ömür boyu ihanetle yaşamak bin kere ölmekten daha zordur!" Hızır'ın ele geçirdiği Mürsel'i gizli tanık olarak Nevzat'a teslim etmesi, başından beri planların içinde olan Kimsesiz Yaşar'ı sinirlendirir.

Gizlice uygulanan bu planlardan bihaber olan İlyas, arkasından çevrilenlere karşılık vermek için geç kalmayacaktır. Mürsel, bildiği isimleri söyleme karşılığında serbest bırakılmak için pazarlık yaparken Alparslan ona bir şans daha vermemeye kararlıdır.

Ya o isimleri alacak ya da canını alacaktır. O isimlerden bir tanesi ise kimsenin tahmin edemeyeceği biri çıkacaktır... Ev ahalisi Hızır ve Meryem'i barıştırmanın yollarını aramaktadır.

En vurucu hamle, oturup daha fazla bir şey yapmadan beklemek niyetinde olmayan Ömer'den gelir. Bu sayede eve kadar giren Candan beklemediği tepkilerle karşılaşacaktır.

eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz-87-bolum-fragmani

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü olan, 87. Bölümünü HD ve tek parça olarak Atv’den izleyebilirsiniz. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölümleriyle salı akşamı Atv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.