Esra Balamir kimdir, Ünlü sunucu Esra Balamir koronavirüse yakalandı.

Esra Balamir kimdir, Ünlü sunucu Esra Balamir koronavirüse yakalandı.

Esra Balamir'in de test sonucu pozitif çıktı. Sağlık durumu hakkında konuşan Balamir, "Eve ilaç getiriyorlar" dedi. Peki Esra Balamir kimdir, Esra Balamir nereli, kaç yaşında?

Ünlü sunucu Esra Balamir, geçtiğimiz günlerde "Arkadaşıma Covid-19 testi yapıldı. Maalesef arkadaşım da pozitif çıktı. Bana da test yaptılar. Sanırım benimde pozitif" dedi. Yeni bir açıklama yaparak test sonucunun pozitif çıktığını söyleyen Balamir,"Tedavi oluyorum. Eve ilaç getiriyorlar" dedi.

Geçtiğimiz aralık ayında bir alışveriş merkezinin çıkışında objektiflere takılan Esra Balamir, yılladır teşhis konulamayan hastalığı ile mücadele ettiğini söylemişti. Balamir, "Tedavim devam ediyor. Cerrahpaşa'da 6 haftada bir yatış yapıyorum. Tedavimde damar yolundan ilaç veriliyor. Uzun yıllar, hatta ömür boyu almak zorunda kalabilirim. Bu da benim kaderimde varmış, her şey Allah'tan. Buna da şükür ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

ESRA BALAMİR KİMDİR?

Türk model, şarkıcı, oyuncu ve televizyon sunucusu olan Esra Balamir 7 Eylül tarihinde doğdu. Balamir, kariyer hayatına ilk olarak Kral TV’de DJ’lik yaparak başladı. Ardından başka bir kanalda kendi programını sunmaya devam etti. Daha sonra başka bir kanalda sabah programı sunmuştur.

Şafak Sezer ile ilk televizyon dizisini çeken Balamir, Böyle mi Olacak, Kabare Kabare ve Reyting Hamdi gibi dizilerde oyunculuk yaptı. Aynı yıl bir kanalda bir müzik programında sunuculuk yaptı. Sonrasında birçok magazin programları sunan Balamir, model şarkıcı ve televizyon sunuculuğu görevlerinde de bulundu.

1998 yılında oyuncu Yalçın Dümer ile evlendi. Yalçın Dümer ile 1 yıl evli kalan ünlü sanatçı, bugüne kadar toplamda 5 albüm çıkarmıştır. Bir zamanlar ekranların popüler yarışmalarından Ünlüler Çiftliği’nde boy gösteren sanatçı, günümüzde moda programı İşte Benim Stilim 2016 yarışmasında tarz ve stilini sergilemiştir.

Uzun bir aradan sonra 'Söke Söke' adlı iki şarkılık single çalışmasıyla yeniden müzik piyasasına dönüş yapmıştır. 'Söke Söke'nin süper vizörlüğünü ise Balamir'in yakın arkadaşı olan ünlü şarkıcı Demet Akalın üstlenmiştir. Çalışmaya adını veren 'Söke Söke'ye klip de çekilmiştir. 1960'lı yılların anlatıldığı klipte; Demet Akalın da rol almıştır.

FİLMOGRAFİ

2003 – Hayat Bilgisi

1998 – Şafak Vakti (Gülbeyaz)

1998 – Sırılsıklam

1997 – Böyle mi Olacaktı

1993 – Bizim Takım

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.