Ev Bulmak, Ev Kiralamak için okunacak dualar

Ev Bulmak, Ev Kiralamak için okunacak dualar

İnsanlar yolculuk, okul değişimi, taşınma gibi nedenlerle birçok kez ev değiştirmesi gerekiyor. Peki Ev Bulmak, Ev Kiralamak için okunacak dualar hangileridir. İşte detaylar...

Ev bulmak için okunacak dualardan önce tabiki fiili dua olan ev arama işlemlerini yapıyor olmalısınız. Bununla birlikte ev bulmak, ev kiralamak için okunacak duaları hacet namazından sonra, beş vakit namazlardan sonra yaptığımız dualarla birlikte, mümkün ise tüm aile fertleri tarafından okunması daha etkili olacaktır.

Ev Bulmak için Okunacak Dualar

1.Dua: “Rabbi edhılnî müdhale sıdgın ve ehricnî muhrace sıdgın vec’allî min ledünke sültânen nesîran.”

Anlamı: “Rabbim, gireceğim yere hak uğruna, samimî olarak, en iyi niyetle ve Sana sadakat içinde girmemi, oradan çıkacağım zaman da yine hak uğruna, samimî olarak, en iyi niyetle ve Sana sadakat içinde çıkmamı nasip buyur; ve Kendi katından bana sağlam bir destek, kuvvetli bir delil bahşet.” (İsra Suresi: 80)

2.Dua: “Rabbi enzilnî münzelen mübâraken ve ente hayru’l-münzilîn.”

Anlamı: “Ya Rabbî, beni güvenli ve mübarek bir yere indir ve yerleştir. Çünkü sen misafir ağırlayanların en hayırlısı, en mükemmelisin.” (Müminûn Suresi: 29)

3.Dua: “Allahümme Mâlike’l-mülki tü’til mülke men teşâu ve tenziu’l mülke mimmen teşâ’, ve tüızzu men teşâu ve tüzillü men teşâ’, bi yedikel hayr, inneke alâ külli şey’in kadîr.”

Anlamı: “Ey mülkün gerçek sahibi olan Allah’ım! Mülkü dilediğine verirsin, dilediğinden çekip alırsın. Dilediğini yüceltirsin, dilediğini de alçaltırsın. Her türlü iyilik senin kudret elindedir. Hiç şüphe yok ki sen her şeye kadirsin.” (Âli İmran: 26)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
4
1
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.