Eylem hazırlığındaki teröristlerden biri öldürüldü, diğeri yakalandı

Diyarbakır’da eylem hazırlığında olan 1’i erkek 1’i kadın 2 terörist fark edildiklerini anlayınca polis ekiplerine silahlı saldırı düzenledi.

Saldırıda 1 terörist ölü, diğeri ise yaralı olarak ele geçirildi. Yapılan incelemede erkek teröristin üzerinden sahte kimlik çıktı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Bağlar ilçesi Toptancılar Sitesi yakınlarında Fırat kod adlı Rıdvan Şahin ve Arzu Şen isimli kadın teröristin eylem hazırlığında olduğu istihbaratını alan polis ekipleri teröristleri izlemeye aldı. Fark edildiklerini anlayan teröristler polislere ateş açtı. Polisin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada Fırat kod adlı Rıdvan Şahin ölü, Arzu Şen ise yaralı olarak ele geçirildi. Çatışmada ayrıca 1 polis memuru da yaralandı. Bölgeye çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırılan polis memuru ve yaralı terörist Arzu Şen’in tedavileri sürüyor. Polisin güvenlik şeridi oluşturduğu olay yerinde ise 1 adet tabanca, 1 adet boş şarjör, 1 adet yarı dolu şarjör ve Vedat Doğru adına adına düzenlenmiş sahte bir kimlik bulundu. Ayrıca bölgede çok sayıda boş kovan ele geçirildi.

Polisin olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturması sürüyor.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar