Eyvah Eyvah 3 filmi nerede çekildi? Eyvah Eyvah 3 konusu nedir, oyuncuları kimler?

Başrollerinde Ata Demirer ve Demet Akbağ'in oynadığı Eyvah Eyvah 3 filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Eyvah Eyvah 3 filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik.

Başrollerinde Ata Demirer ve Demet Akbağ' in oynadığı Eyvah Eyvah 3 filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Eyvah Eyvah 3 filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki Eyvah Eyvah 3 filmi konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?

EYVAH EYVAH NEREDE ÇEKİLDİ?

BKM’nin yapımcılığını üstlendiği Eyvah Eyvah filminin çekildiği mekanlar en az film kadar dikkat çekiyor. Denizin güzelliği ve hayatın sakinliği ile perdeye yansıyan Geyikli kasabası, Çanakkale’de bulunuyor. Çanakkale, Ezine ilçesine bağlı olan kasabanın hemen her mekanının kullanıldığı filmin galası da burada bulunan meydanda gerçekleştirildi.

EYVAH EYVAH 3 FİLMİNİN KONUSU

Büyük aşkı Müjgan’a kavuşup evlenen Hüseyin Badem için hayat zorlaşmıştır. Ailesine bakabilmek için her fırsatı değerlendirmekte, hatta geceleri yörenin izbe pavyonlarında bile klârnetini çalmaktadır. Can dostu, ablası Firuzan ise hayatına İstanbul’da devam etmektedir. Ayrı şehirlerde ayrı hikâyeler yaşayan bu insanların ortak bir yönü vardır ki, kendileri bilmeseler de feleğin çemberinden geçmek üzerelerdir ve Geyikli’de festival zamanıdır.

EYVAH EYVAH 3 FİLMİ OYUNCULARI

Ata Demirer, Özge Bozok ve Demet Akbağ yer alıyor. Ayrıca Cengiz Bozkurt, Serra Yılmaz ve Teoman Kumbaracıbaşı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.