Fantastik Dörtlü filmi oyuncuları kimler, Fantastik Dörtlü konusu nedir?

Başrollerinde Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan'nun oynadığı Fantastik Dörtlü filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Fantastik Dörtlü filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik.

Marvel'ın süper kahramanlar ekibinin yenilenen macerasının oyuncu kadrosunda başı çeken isimler Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan ve Toby Kebbell.

Fantastik Dörtlü Konusu

Fantastik Dörtlü'de Sue, Reed, Ben ve Johnny uzayda özel bir görev için yolculuk yapan dört astronottur. Görev esnasında beklenmedik bir kozmik radyasyona maruz kalan dörtlü bunun sonucunda farklı özel güçlere sahip olurlar. Sue artık görünmez olabilirken, Reed üst seviyede esneklik kazanır, Ben kayaya dönüşür, Johnny ise alev topuna dönüşüp uçabilmektedir.

fantastik-dortlu-konusu-nedir-oyunculari-kimler.jpg

Ne var ki bu tehlikeli alternatif evrenden aldıkları süper güçlere adapte olmak o kadar da kolay değildir. Fantastik Dörtlü yeni güçlerine hakim olmaya çalışırken eskiden dost oldukları yeni bir düşmana karşı savaşarak dünyayı yok olma tehlikesinden kurtarmaya çalışacaktır.
 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.