Fazilet Hanım ve Kızları 46. Bölüm Fragmanı İzle 12 Mayıs

Fazilet Hanım ve Kızları 46. Bölüm Fragmanı İzle 12 Mayıs

Fazilet Hanım ve Kızları 46. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yeni bölümü olan 46.Bölümünde neler olacak? Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yeni bölümü olan 46. Bölümünü cumartesi akşamı star ekranlarından izleyebilirsiniz..

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yeni bölümü olan 46.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Fazilet Hanım ve Kızları , yeni bölümleriyle cumartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisi 46.Bölüm yeni fragman izle…

Fazilet Hanım ve Kızları Genel Hikaye | Konusu

Fazilet Hanım, hayattan daha fazlasını ister.

Fazilet Hanım (Nazan Kesal) , dul kaldıktan sonra hem ana hem de babalık yaptığı iki kızıyla birlikte, varoşun bağrında, küçücük evine sığdıramadığı büyük hayalleriyle, fakirlik içinde yaşar. Ömrü, pişmanlıklar ve kursağında kalmış heveslerle geçmiş olan Fazilet, herkes gibi daha iyi bir hayatın peşindedir. Bu uğurdaki tek yatırımı ise “altın bileziği güzelliği’’ dediği küçük kızı Ece’dir (Afra Saraçoğlu) . 

Sert bir mizaca ve güzelliği yücelten annesine inat, erkeksi tavırlara sahip büyük kızı Hazan (Deniz Baysal) ise, babasının ölümünden beri yıldızının barışmadığı annesinin karşısındaki en büyük engeldir. 

Fazilet’in Egemen’lerin hayatına girişi, iki kızının da hayatını değiştirir.

Fazilet, bir gün ünlü olacağına inandığı Ece’yi hayallerinin peşinden oradan oraya sürüklerken, Fazilet Hanım ve kızlarının yolları bir anda saygın ve çok varlıklı bir aile olan Egemen’lerle kesişir. Fazilet’in hayran olduğu Boğaz’ın incisi yalılardan birinde yaşayan Egemen Ailesi ve sahip oldukları zenginlik, Fazilet’in hayallerinin bile ötesindedir. 

Fazilet’in Egemen’lerin hayatına girmesi, sadece Ece’nin değil, uzun zamandır ailenin dengesizliği ve çapkınlığıyla tanınan oğulları Sinan Egemen’e platonik bir aşkla bağlı olan Hazan’ın da hayatını geri dönülmez şekilde değiştirmek üzeredir. 

fazilet-hanim-ve-kizlari-46-bolum-fragmani

Fazilet Hanım ve Kızları 46. Bölüm İzle

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yeni bölümü olan 46. Bölümünü cumartesi akşamı star ekranlarından izleyebilirsiniz..

Sinan’ın geçirdiği kaza herkesi alt üst eder...

Sinan’ın geçirdiği korkunç kaza Egemen’leri alt üst eder. Tüm aile Sinan’ın kritik durumuyla dağılırken, Hazım’ın Yağız’a herkesin gözünün önünde attığı tokat hem baba oğul, hem de Hazan için bir milad olur. Kazayı öğrenen Kerime’nin hastaneye ulaşmayı başarması ortalığı karıştırır. Hazım ve Fazilet’in Kerime yüzünden yeniden karşı karşıya gelmesi, büyük sırra yeni bir düğüm atar. Hazan ve Yağız’ın en beklenmedik anda attıkları adım bazı sırları gün ışığına çıkarırken, korku dolu bekleyiş yeni sırlara gebedir.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yeni bölümü olan, 46. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Fazilet Hanım ve Kızları Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Fazilet Hanım ve Kızları dizisi yeni bölümleriyle cumartesi Akşamı Star Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.